Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Joululahjavinkit: Operaattoreiden parhaimmat puhelintarjoukset

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Aikaisemmissa artikkeleissa olemme käyneet läpi parhaat lippulaivapuhelimet, parhaat alle 350-500 euron puhelimet ja parhaat alle 150 euron puhelimet. Lisäksi olemme listanneet hyviä vaihtoehtoja älykelloksi ja keränneet lahjaksi sopivia lisälaitteita.

Tähän artikkeliin olemme listanneet parhaat joululahjatarjoukset Telialta, DNA:lta ja Elisalta. Tarjousten valinnassa kriteerinä on toiminut paitsi hinta, myös puhelimen laatu. Lisää tarjouksia löytyy kunkin operaattorin kotisivuilta.

Samsung Galaxy A3 (2017)

Samsung Galaxy A3 (2017) Black Sky.

Galaxy A3 kuuluu Samsungin A-sarjan edullisimpaan päähän, mutta tarjoaa silti kiitettävästi ominaisuuksia. Vedenkestävyys, sormenjälkilukija ja aiempaa parempi näyttö ovat joitain esimerkkejä kalliimmista lippulaivamalleista Galaxy A3:een siirtyneistä ominaisuuksista.

Hinta 199 € (Telia)

Samsung Galaxy A5 (2017)

Samsung Galaxy A5 (2017) Peach Cloud.

Verrattuna Galaxy A3:een tarjoaa Galaxy A5 sadan euron lisähinnalla muun muassa suuremman näytön, tarkemmat kamerat, enemmän RAM-muistia ja tehokkaamman suorittimen. Samalla myös puhelimen paino ja ulkoinen olemus ovat ottaneet askeleen suurempaan suuntaan.

Hinta 299 € (Telia)

Galaxy S7 ja S7 edge

Samsung Galaxy S7 edge Pearl Black.

Samsungin vuoden 2016 lippulaivapuhelimet Galaxy S7 ja Galaxy S7 edge ovat edelleen ajankohtaisia valintoja. Vajaassa kahdessa vuodessa myös puhelinten hinnat ovat laskeneet merkittävästi ja tarjoavat tällä hetkellä hyvää vastinetta rahalle.

Hinta 399 € (Galaxy S7, Telia)

Hinta 499 € (Galaxy S7 edge, Telia)

Sony Xperia XZ1

Uudet Sony Xperia XZ1 -puhelimet noudattavat vielä tuttua OmniBalance-muotoilua.

Sonyn designtyylistä pitäville Xperia XZ1 on loistava valinta. Uusinta Android 8.0 Oreo -käyttöjärjestelmää hyödyntävä puhelin tarjoaa kaikki Androidin viimeisimmät herkut. Sonylle tyypilliseen tapaan Xperia XZ1 on myös vedenkestävä ja sisältää muistikorttipaikan.

Hinta 579 € (DNA)

Sony Xperia XZ1 Compact

Xperia XZ1 Compact.

Applen iPhone SE:n lisäksi vain harva nykypuhelin tarjoaa huippuominaisuuksia pienemmässä koossa. Android-puolella poikkeuksen tekee Xperia XZ1 Compact, joka sisältää monet lippulaivapuhelinten ominaisuudet selvästi tavallista pienemmässä paketissa.

Hinta 499 € (DNA) 

LG G6

LG G6.

LG G6 ei välttämättä ole vuoden eniten huomiota saanut puhelin, mutta yhtä kaikki pätevä lisä Android-valikoimaan. Ominaisuuksiltaan G6 on täysin verrattavissa muihin lippulaivamalleihin, sisältäen muun muassa Snapdragon 821 -suorittimen, neljä gigatavua RAM-muistia ja 32 gigatavua tallennusmuistia, joka on laajennettavissa MicroSD-muistikortilla.

Hinta 399 € (Elisa) 

Honor 9

Huawei on viime vuosina tehnyt kovaa tuloaan myös Suomen markkinoille, eikä syyttä. Honor 9 tarjoaa hintaansa nähden loistavia ominaisuuksia, kuten 64 gigatavun tallennusmuistin, neljän gigatavun RAM-muistin ja kaksoiskameran. Lisäksi Huawein oma Kirin-suoritin on osoittautunut kilpailukykyiseksi vaihtoehdoksi Qualcommin Snapdragon-sarjalle.

Hinta 399 € (DNA)

Nokia 8 (128 GB)

Nokia 8:n värivaihtoehdot teräs ja karkaistu sininen.

128 gigatavun tallennusmuistilla varustettu Nokia 8 on parasta, mitä HMD Globalilla on tällä hetkellä tarjota. Puhelimen ominaisuuksista maininnan ansaitsevat ainakin 5,3 tuumaan QHD-näyttö, kuuden gigatavun RAM-muisti ja Snapdragon 835 -suoritin. Lisäksi käyttöjärjestelmänä löytyy lähes puhdas versio Googlen Android 8.0 Oreosta.

Hinta 599 € (Elisa)

Toivottavasti näistä vinkeistämme mobiililaitteen käyttöön on apua sinulle. Muut julkaisemamme vinkit löydät ohjesivuiltamme.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut