Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Joululahjavinkit: Vuoden 2017 parhaat älypuhelimet

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Jos aikaisempina vuosina älypuhelinten kehitystä on moitittu paikoilleen pysähtyneeksi, on vuosi 2017 tarjonnut monia merkittäviä muutoksia. Suurista puhelinvalmistajista lähes jokainen on uudistanut lippulaivamallinsa designin viime vuodesta ja uusia innovaatioita on nähty paitsi Applelta, myös monelta Android-valmistajalta. Samalla myös puhelinten hinnat ovat saavuttaneet uuden tason, eikä lippulaivamallit poikkea enää hintatasoltaan erityisesti ultrabook-tietokoneista tai suuremman kokoluokan televisioista. Jos hinta ei kuitenkaan ole ongelma, on kalliimman hintaluokan puhelimissa paljon valinnanvaraa.

Alla olemme keränneet kolme poimintaa vuoden 2017 parhaimmista lippulaivamalleista. Aiemmin olemme julkaisseet myös artikkelit parhaista 350-500 euron puhelimista sekä alle 150 euron puhelimista.

Apple iPhone X

iPhone X:n saatavuus ei vielä riitä vastaamaan kysyntää.

Lähes 1 200 euron lähtöhinnallaan Applen iPhone X on yksi markkinoiden kalleimmista puhelimista. Korkea hinta ei kuitenkaan ole täysin vailla vastiketta, sillä ensimmäisen kerran sitten vuoden 2014 Apple on uudistanut lippulaivamallinsa designin. Merkittävimpänä ja ilmeisimpänä muutoksena on uudistunut näyttö ja siirtyminen OLED-näyttöteknologiaan. Tämän lisäksi iPhone X on saanut myös sisuksiinsa päivitytyn A11 Bionic -suorittimen, yhden markkinoiden parhaista kameroista ja uuden Face ID -kasvojentunnistuksen. Kilpailijoita on lisäksi otettu kiinni muun muassa langattoman latauksen ja vedenkestävyyden lisäämisellä.

Hinta 1 179 €

Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note8 Maple Gold ja Midnight Black. Evan Blassin aiemmin vuotama kuva.

Viimevuotisen Galaxy Note 7 fiaskon jälkeen, Galaxy Note 8 palauttaa Samsungin takaisin älypuhelinkilvan kärkeen. Galaxy S8:sta lainattu Infinity Display tarjoaa yhden markkinoiden parhaista näyttö-runko-suhteista (eng. screen-to-body ratio) ja aiemmista Note-malleista lainattu S Pen -stylus monipuolistaa muistiinpanojen tekemistä. Lisäksi uudistuksiin lukeutuu kaksoiskamera ja Samsungin oma Siri-tyyppinen Bixby-virtuaaliavustaja.

Hinta 949 €

Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro eri väreinä.

Huawei on viimeiset vuodet tarjonnut hyviä älypuhelimia, jotka eivät kuitenkaan ole yltäneet aivan markkinoiden kärkeen. Mate 10 Pro tekee kuitenkin sääntöön poikkeuksen, sillä Huawein viimeisin lippulaivamalli loistaa lähes jokaisella osa-alueella. Yhdessä Leican kanssa suunniteltu kamera on markkinoiden tämän hetken ehdotonta kärkeä, minkä lisäksi Huawein oma Kirin 970 -suoritin tarjoaa tehoja vaativampaankin käyttöön.

Hinta 789 €

Toivottavasti näistä vinkeistämme mobiililaitteen käyttöön on apua sinulle. Muut julkaisemamme vinkit löydät ohjesivuiltamme.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Henrik1

  Myöskin uudessa Apple iPhone X mallissa on tähän asti ollut kaikenlaisia teknisiä + onjelmistollisia ongelmia,joita ei odottaisi kuitenkaan yli 1200 euron älypuhelimelta!!. 👎🏼😤

 2. Rame

  ”Applen iPhone X on yksi markkinoiden kalleimmista puhelimista.”

  Taitaa olla selvästi se kaikkein kallein.

  • Hendriks

   Note 8,. Satanen sinne tai tänne!.

   • Zaqqe

    Note 8 on huippulaite. Ei kaduta, että tuli hankittua, vaikka törkeästi maksaakin. Samaa pätee iLuureihin. Onnellisia ne joilla perse kestää, koska kalliilla saa paremman laitteen.

   • Rame

    No joo, vaikka noin pari hunttia tuo on ero. Kun N8:n hinta on laskenut aika yleisesti jo alle tontun.

    Kallista hintaa en kritisoi, kunhan totesin. Vaimolle ostin jo X:n lahjaksi. Ja ihan isommalla muistilla. Toivottavasti jouluna on sitten piparitarjoilu.

    • Jokke

     Melko ajattelematon, sovinistinen kommentti. Häpeäisit.

    • Henrik1

     Rame.
     Toisilla on varaa laittaa älyluurin yli 1000e ja toiset joutuvat tyytymään 500-600 euron älyluurin.

     • Zaqqe

      Ei siinä paljoa menetä mutta viimeinen silaus puuttuu. Ja se voi olla iso juttu käytettävyyden kannalta. Parannus ei kyllä ole missään suhteessa rahamäärään joka siihen palaa.

 3. korsto

  Saksan amazonista note 8 lähtee alle 800€. Ihte ottaisin noista kuitenkin tuon mate 10 pron. Varmasti hyviä luureja kaikki.

  https://www.amazon.de/Samsung-Smartphone-Touch-Display-interner-Speicher-maple-gold/dp/B074PBD4V3/ref=sr_1_2?ie=UTF8&keywords=note%208&language=en_GB&qid=1512843226&sr=8-2

Tuoreimmat jutut