Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Joululahjavinkit: Parhaat älypuhelimet alle 150 eurolla

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Joulun lähestyessä älypuhelimet ovat perinteisesti olleet yksi suosituimmista joululahjoista. Oikean puhelimen valitseminen joululahjaksi ei kuitenkaan ole usein helppoa ja ennen puhelimen ostoa onkin suositeltavaa kysyä lahjansaajaltaan itseltään, mitä ominaisuuksia puhelimelta toivoo. Alle olemme keränneet joukon esimerkkejä alle 150 euron älypuhelimista, jotka ovat varteenotettavia ehdokkaita hyvää budjettipuhelinta valittaessa.

Nokia 3

Nokia 3.

Nokia 3 on HMD Globalin julkaisemista uusista Nokia-puhelimista hinnaltaan edullisin. 149 euron hintaan myytävä puhelin jää kalliimmasta Nokia 5 -mallista jälkeen muun muassa kamerassa ja näytön koossa, mutta tarjoaa yhtä kaikki loistavaa vastinetta rahalle. Kiitos HMD Globalin päätöksen pidättäytyä suurista käyttöliittymämuutoksista perus-Androidiin verrattuna, saa Nokia 3 myös Android 8.0 Oreo -päivityksen myöhemmin alkuvuonna. Mobiilin kokemuksia Nokia 3:sta voi lukea aiemmasta arvostelustamme.

Hinta 149 €

Samsung Galaxy J3 (2017)

Nokia 3:n kanssa samaan hintakategoriaan sisältyy Samsungin tämän vuoden Galaxy J3 -malli, joka on myös ominaisuuksiltaan Nokian (HMD Globalin) puhelinta lähellä. Muotoilultaan Galaxy J3 on perinteistä Samsungia ja verrattuna teräväkulmaisempaan Nokiaan, on kahden puhelimen designin välillä valitseminen kiinni pitkälti henkilökohtaisista mieltymyksistä. Käyttöjärjestelmän osalta Galaxy J3 käyttää Androidin vanhempaa 7.0 Nougat -versiota, höystettynä Samsungin omalla Samsung Experience -käyttöliittymällä.

Hinta 149 €

Motorola Moto E

Samsungin ja Nokian ohella myös Motorola tarjoaa loistavan vaihtoehdon 150 euron hintaluokassa omalla Moto E -puhelimellaan. Vankkarakenteinen Moto E sisältää kilpailijoidensa tapaan viiden tuuman näytön 1280×720 pikselin tarkkuudella. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 7.1 Nougat Motorolan omalla käyttöliittymällä. Samsung Galaxy J3:n tapaan varmuutta Android 8.0 Oreo -päivityksestä ei ole.

Hinta 149 €

Toivottavasti näistä vinkeistämme mobiililaitteen käyttöön on apua sinulle. Muut julkaisemamme vinkit löydät ohjesivuiltamme.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Tomm

    Jelly Pro :D

Tuoreimmat jutut