Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tässä on uusi 2018-vuosimallin Nokia 6 – kiinalaisviranomainen paljasti kuvat

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Kiinalaisviranomainen TENAA on paljastanut kuvat TA-1054-mallikoodin tulevasta Nokia-älypuhelimesta, josta odotetaan Nokia 6 2018 -mallia.

Puhelin on varustettu ilmeisesti 16:9-kuvasuhteen tai hieman pidemmällä näytöllä, muttei kuvan perusteella kuitenkin täydellä 18:9-kuvasuhteella, yhdellä takakameralla, takaa löytyvällä sormenjälkilukijalla sekä tietenkin metallirakenteellla. Näytön alapuolella ei ole enää toimintopainikkeita toisin kuin vielä alkuperäisessä tämän vuoden Nokia 6:ssa.

Takana muuten tummassa puhelimessa nähdään oranssit reunukset kamera-alueen ja sormenjälkilukijan ympärillä.

Puhelimen huhutuille teknisille tiedoille TENAA ei vielä tarjoa vahvistusta. Huhuissa esillä ovat olleet Qualcomm Snapdragon 630 -järjestelmäpiiri, 4 gigatavun RAM-muisti sekä 32 gigatavun sisäinen tallennusmuisti, mutta kuten jo sanottu, mitään näistä ei ole vielä vahvistettu.

Aiemmat huhut ovat kertoneet, että uuden Nokia 6:n julkistus voisi tapahtua Kiinassa yhdessä Nokia 3310 -peruspuhelimen 4G-version kanssa tammikuussa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut