Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Joululahjavinkit: Markkinoiden ykköspuhelimet 350-500 eurolla

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Aiemmassa artikkelissamme kävimme läpi parhaita alle 150 euron budjettipuhelimia ja tällä kertaa keskitymme astetta kalliimpiin puhelimiin. Tähän artikkeliin olemme keränneet parhaat lahjavinkit 350-500 euron puhelimista. Johtuen hintahaitarista ja puhelinten eri lähtökohdista, ei listasta ole nostettu yhtä voittajaa, vaan oikean puhelimen valinta riippuu pitkälti omista mieltymyksistä.

Huawei Mate 10 Lite

Huawei Mate 10 Lite.

Yhdessä Huawei Mate 10 Pron kanssa julkistettu Huawei Mate 10 Lite on nimestään huolimatta loistava vaihtoehto monelle kalliimmalle lippulaivamallille. Suurella 5,9 tuuman näytöllä varustettu puhelin käyttää 18:9-kuvasuhdetta ja 2160×1080 pikselin resoluutiota. Lisäksi Mate 10 Litessä on peräti neljä eri kameraa; takana 16 ja 2 megapikselin kamerat sekä edessä 13 ja 2 megapikselin kamerat.

Hinta 369 €

OnePlus 5T

OnePlus 5T.

Ei listaa 500 euron puhelimista ilman OnePlussaa. Tuorein malli OnePlus 5T saattaa nimensä puolesta lukeutua välimalliksi, mutta ei kalpene tekniikassaan kalliimpienkaan lippulaivamallien rinnalla. Kuusi gigatavua RAM-muistia, Snapdragon 835 -suoritin ja 1080p-resoluutiolla varustettu näyttö ovat vain joitain maininnan arvoisia ominaisuuksia. Lisäksi puhelimen mukana toimitetaan lahjana ilmainen läpinäkyvä suojakuori. Mobiilin mietteet OnePlus 5T:stä ovat luettavissa reilut kaksi viikkoa sitten julkaistusta arvostelusta.

Hinta 499 €

Nokia 8

Nokia 8:n värivaihtoehdot teräs ja karkaistu sininen.

Nokia 8 on HMD Globalin ensimmäinen lippulaivatason puhelin ja tällä hetkellä Nokia-malliston kallein puhelin ennen ensi vuodeksi huhuttua Nokia 9:ää. Teknisiltä tiedoiltaan puhelin on hyvin verrattavissa OnePlus 5T:hen, sillä molemmat puhelimet sisältävät saman Snapdragon 835 -suorittimen. RAM-muistin osalta (neljä gigatavua) Nokia 8 jää OnePlus 5T:stä jälkeen, mutta toisaalta puhelimen 2560×1440 pikselin näyttö on selvästi OnePlussaa tarkempi. Ehkä suurimpana erona Nokia 8:n ja OnePlus 5T:n välillä on puhelinten käyttöliittymät, jossa Nokia 8 tukeutuu pitkälti Googlen perus-Androidiin ja OnePlus käyttää omaa Oxygen OS -käyttöliittymäänsä. Mobiilin mietteet Nokia 8:sta ovat luettavissa syyskuussa julkaistusta arvostelusta.

Hinta 469 €

Toivottavasti näistä vinkeistämme mobiililaitteen käyttöön on apua sinulle. Muut julkaisemamme vinkit löydät ohjesivuiltamme.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Alle viidensadan ei saa ”ykköspuhelinta”!.

  • Henrik1

   Mutta alle 600€ taas saa (Huawei,Oneplus).

   • Hendriks

    Kiinalaisvalmistajien tuotteita ei voi kukaan suositella!.

  • Tomm

   Ei saa kyllä tonnillakaan :D

  • Rame

   Vähän vanhemman ykköspuhelimen jo saa: SG7 Edge. Ominaisuudet paremmat kuin tuoreemmissa. Siis tässä hintaluokassa.

  • Hendriks

   Eikä Hendriks saa”!.

 2. KIME1980

  Riippuu vähän mistä haluaa maksaa itselleni puhelimen hintakatto on 300e.

Tuoreimmat jutut