Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Vuotanut mallikuva näyttää tulevan iPhonen uuden kaksoiskameran ja sormenjälkitunnistimen sijainnin

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

iPhone 8 Sonny Dickson

Yleensä varsin luotettavana tietovuotajana pidetty Sonny Dickson on Twitterissä jakanut kuvan, josta käyvät ilmi Applen tulevan huippu-iPhonen mitat ja takakuoren yksityiskohtia. Sekä mitat että muutamat yksityiskohdat ovat samat kuin muutamaa päivää aiemmin julki tulleissa vuotokuvissa.

Muotoilun puolesta laitteen suorat reunat tuovat mieleen iPhone 4:n, mutta selvästi ohuempana. Alapäädystä löytyvät kaiutin- ja mikrofoniritilät sekä liitäntä, joko Lightning tai USB-C. Takaa näyttäisi löytyvän kaksoiskamera, jonka linssit ovat iPhone 7 Plussan kaksoiskamerasta poiketen päällekkäin, ja takaosan keskellä on pyöreä aukko, johon sopisi Touch ID -sormenjälkitunnistin.

Applen on huhuttu piilottavan sormenjälkitunnistimen näyttöön, jolloin erilliselle tunnistimelle ei enää tarvitsisi varata tilaa. Hiljattain kuitenkin raportoitiin, että tällaisen näyttöön piilotettavan tunnistimen tuotantomäärät eivät vastaa Applen tarpeita, joten tunnistin saattaa olla sijoitettu laitteen takapuolelle pakon edessä. Vastaavasti myös Samsungin huhuttiin kaavailleen näyttöön piilotettua tunnistinta uusiin Galaxy S8 -malleihin, mutta viime hetken paniikkiratkaisuna perinteinen tunnistin sijoitettiinkin takakameran viereen.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Matti#2

  Ettei olisi langattoman latauksen kelan reikä. Sormenjälkilukija tullee omppulogoon.

  • SANDY

   Miksi kela tarvitsisi erillisen reijän?

   Lukija omenalogossa ei toteudu ikinä

   • Matti#2

    Induktio ei toimi metallikuoren läpi.

    • SANDY

     Mutta lasin toimii ja sellainen nähdään todennäköisesti myös uudessa Iphonessa

     • Matti#2

      Niin ja se lasi liimataan tuon kuvassa olevan metallirungon päälle…

 2. Kairaaja

  Jos sormilukija löytyy takaa ni siinä menee monen apple fanin suuhun tällä foorumilla.

  • Sony

   Haha jep! En malta odottaa.

   • Sony

    Vielä ihan uskomattoman huonossa paikassa. Jopa huonompi ku samsungissa.

  • Marko

   Edelleenkin tuo on niin täydellisessä paikkaa kun voi olla. Toivon todella että tulee tuohon tuo tunnistin. Joka paikasta ja suunnasta yhdellä kädellä helposti.

   • Badass

    Joka paikasta ja suunasta ja vielä yhdellä kädellä, heheh, apple fanien mietymykset tiedetään.

  • Ismo

   Takakansi on periaatteessa hyvä paikka, tykkäsin satunnaisessa käytössä esim LG:ssä ja Nexuksessa tästä. (lukuisten eri puhelinten kanssa työn puolesta tekemisissä)

   MUTTA…. jos luuri on pöydällä, niin Applen lukijan perinteinen sijoituspaikka on ylivertainen. Muissa ratkaisuissa puhelin pitää ottaa erikseen käteen että pääsee kirjautumaan. Vanhan trendin mukaisissa laitteissa (myös Samsung jne) painaa kotinäppäintä ja se on siinä.

 3. Ismo

  Minua kiinnostaa tuo pitkän sivun puolivälissä oleva nappula. Olisikin hienoa edistystä jos äänenvoimakkuus olisi samalla sivulla powerin kanssa. Ei ole ihan yksi tai kaksi kertaa kun on halunnut säätää äänenvoimakkuutta, ja painaakseen nappulaa on pitänyt ikäänkuin puristaa puhelinta sivusuunnassa, ja kas, toisella puolella oleva powernappula on pimentänyt näytön. Sitten taas uudelleen sormenjälkeä tarjoamaan jotta saa laitteen hereille… ärsyttävää! Varsinkin nahkakuoren kanssa kun nappulaan ei ole niin hyvää tatsia, tätä tapahtuu käytännössä koko ajan! Ainoa asia mitä olen aina inhonnut iLuureissa. Eikö nappulat voisi olla edes eri linjalla?!? Ei voi pieni ihminen ymmärtää…