Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Toivoa ei ole vielä menetetty – toivottavasti uusi iPhone todella on tällainen

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

iDropNews tilasi näyttävän luonnoksen tulevasta iPhonesta omien tietojensa perusteella. Touch ID -sormenjälkitunnistin sekä etukamera olisi integroitu näyttöön.

iDropNews tilasi näyttävän luonnoksen tulevasta iPhonesta omien tietojensa perusteella. Touch ID -sormenjälkitunnistin sekä etukamera olisi integroitu näyttöön.

Applella on todennäköisesti käsissään useita, ainakin kaksi, erilaista prototyyppiä sen tulevasta uudesta huippu-iPhonesta. Eilen julkisuuteen nousseissa havainnekuvissa iPhonessa Touch ID -sormenjälkitunnistin oli takana.

Havainnekuva toisesta iPhone-prototyypistä, joka on huomattavasti vähemmän kunnianhimoisempi ratkaisu.

Havainnekuva toisesta iPhone-prototyypistä, joka on huomattavasti vähemmän kunnianhimoisempi ratkaisu.

Nyt Apple-sivusto iDropNews puolestaan kertoo ilahduttavampia tietoja toisesta Applen prototyypistä. Se myös huomioi toisen prototyypin olemassaolon, mutta uskoo Applen lopulta pystyvän toimittamaan ja esittelemään syksyllä kunnianhimoisemman uudistuksen.

iDropNews on tilannut oheisen yltä löytyvän kuvan luonnoksena esittämään sen tietoja toisesta iPhone-prototyypistä. Merkittäviä uudistuksia olisivat Touch ID -sormenjälkitunnistimen integrointi osaksi näyttöä kuin myös etukameran toimiminen näytön läpi. Nämä molemmat ovat mahdollisuuksina olleet esillä jo pitkään tämän vuoden iPhone-huhuissa ja Applelle on myönnetty useita patenttejakin kummastakin ratkaisusta. Molempiin liittyy silti yhä merkittäviä teknisiä haasteita, sillä vielä toistaiseksi kumpaakaan ei ole nähty toteutettuna yhdessäkään älypuhelimessa.

Komponenttien integrointi näytön osaksi mahdollistaisi erittäin pienet näytönreunukset. iDropNewsin mukaan reunuksen leveys olisikin vain 4 millimetriä tasaisesti näytön joka reunalla. Näyttö olisi jo pitkään huhuttu 5,8 tuuman kokoinen OLED-paneeli ja puhelimen koko vastaisi 4,7 tuuman näytöllä varustettua iPhone 7:ää ja sen edeltäjiä. Näyttöpinta olisi edelleen hieman reunoiltaan kaareva 2.5D-lasia, jota käytettäisiin myös takana ja välissä olisi metallirunko. Mielenkiintoinen ja täysin uusi tieto iDropNewsin raportissa on maininta suurikokoisesta virtapainikkeesta, jossa on kaksi kontaktipintaa. Virtapainikkeen yhteyteen voisi näin olla integroitu myös toinen painike.

Lisäksi kuten laajasti on huhuttu, uusi iPhone tukisi myös langatonta latausta

Uuden huippu-iPhonen lisäksi Applelta odotetaan myös iPhone 7s ja iPhone 7s Plus -puhelimia, jotka ovat tekniikaltaan päivitettyjä versioita nykymalleista.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Sony

  Hauska nähdä mitä Applen fanit täällä sanoo pienistä näytönreunuksista iphonessa kun täällä ovat jo pitkään haukkuneet kyseistä trendiä. :’D varmaan Apple tehny taas sen ”paremmin”. :D

  • Jonahan

   Pystytkö antamaan viitteen tai referoida millä argumenteilla tällaisia kommentteja on tehty? En muista nähneeni moista.

  • Vili

   Mitä tarkoitat pienillä näytönreunuksilla? Jos speksit on oikeat niin sivureunathan on melkein yhtä paksut kuin ennenkin? 4.24mm 7 ja 7p 4.66mm (mikäli löytämäni speksit oli oikeat) ja nyt olisi 4mm. Ylhäältä ja alhaalta lähtee paljon pois, mutta se ei käytettävyyteen (mahdolliset vahinkopainallukset?) vaikutakkaan.

   • Sony

    Nimenomaan täysi kieltäminen. :D

 2. Niko

  iPhone 7s plus vois olla kiinnostava..

 3. Azazel

  Tuo on muuten hieno laite mutta kamera on paremman näköinen samoin päin miten 7 Plussassa :)

Tuoreimmat jutut