Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nokia luo ihmekameransa ympärille koko ekosysteemin – tällainen on OZO Reality

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Nokia OZO Reality

Nokia Technologies on tänään kertonut merkittävistä uudistuksista sen OZO-kameran ympärillä. Yhtiön villi 360 asteen kamera saa rinnalleen uusia työkaluja, joilla Nokia haluaa edistää kokonaisen ekosysteemin rakentumista kameran ympärille.

Nokia kutsuu alustaansa nimellä OZO Reality. Uudistuksiin kuuluu niin uusi OZO+ -kamera kuin uusia ohjelmistotyökalujakin.

Lähiaikoina esiteltävä päivitetty OZO+ -kamera sekä uudistettu OZO Creator -ohjelmisto tarjoavat aiempaa paremman dynamiikan ja väritoiston kameralla kuvattavaan materiaaliin. OZO+ on Nokian mukaan myös ainoa VR-kamera, joka luo materiaalistaan syvyyskartan auttamaan 3D-efektien ja lisätyn todellisuuden ratkaisujen tekemisessä. Näin kuvaan on helppo lisätä esimerkiksi virtuaalihahmoja tai mainoksia.

Nokia OZO ennen Nokia OZO jälkeen Nokia OZO ennen Nokia OZO jälkeen

Uuden kameran lisäksi Nokia tarjoaa OZO-tuotteina runsaasti erilaisia ohjelmistotyökaluja, jotka auttavat tuottamaan ja jakamaan kameralla kuvattua materiaalia entistä paremmin. Tarjolla on esimerkiksi OZO Player -työkalut, joilla voi lisätä tuen OZOlla kuvatun materiaalin katseluun jo olemassa oleviin videosovelluksiin. Lisäksi tarjolla on muun muassa OZO Deliver – ohjelmistokomponentti, jolla materiaalia voidaan jakaa entistä vähäisemmin kaistavaatimuksin ja näin tavoittaa laajempia yleisöjä.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. SANDY

    Odotan näkeväni OZO brändättyjä kameroita nokian huippuluureissa.

Tuoreimmat jutut