Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

OnePlussan kasvojentunnistus tulossa myös OnePlus 3:lle ja OnePlus 3T:lle

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

OnePlussan kasvojentunnistus on nopea.

OnePlussan kasvojentunnistus on nopea.

OnePlus aikoo tuoda pian uusimmassa OnePlus 5T -älypuhelimessaan ensi kertaa esitellyn kasvojentunnistuksen myös OnePlus 3 ja 3T -älypuhelimilleen.

OnePlussan perustajiin lukeutuva Carl Pei vahvisti asian CNETin haastattelussa. Pein mukaan OnePlus 3 ja OnePlus 3T saavat kasvojentunnistuksen ensin beetatestiversiona. ”Ei ole mitään syytä pidättäytyä lisäämästä toimintoja, jotka voimme helposti ottaa käyttöön”, kommentoi Pei.

OnePlus on jo aiemmin tuonut kasvojentunnistuksen myös OnePlus 5:lle, vielä toistaiseksi ohjelmiston beetatestiversiossa mutta pian myös julkaisuversiossa. Lisäksi ominaisuuden tulosta OnePlus 3:lle ja 3T:lle on vihjailtu jo aiemminkin, mutta nyt se on ensimmäisen kerran saanut varmistuksen.

OnePlussan kasvojentunnistus toimii erittäin nopeasti. Se hyödyntää etukameraa ja 100 tunnistuspistettä. Koska kaksiulotteinen tunnistus ei ole täysin turvallinen, on kasvojentunnistus OnePlus-puhelimissa käytettävissä puhelimen lukituksen avaamiseen, mutta ei esimerkiksi maksamiseen.

Samaisessa CNETin haastattelussa, jossa kerrottiin myös kasvojentunnistuksen tulosta OnePlus 3:lle ja 3T:lle, kertoi OnePlussan toimitusjohtaja Pete Lau myös yhtiön seuraavasta älypuhelimesta. Se on tulossa toisen vuosineljänneksen lopulla ja on varustettu Qualcommin uudella Snapdragon 845 -järjestelmäpiirillä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut