Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

OnePlus-pomo vahvisti: seuraava puhelin tulee toisen vuosineljänneksen lopulla – varustettu Snapdragon 845:llä

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

OnePlus 5T on saamassa seuraajan alle puolen vuoden päästä.

OnePlus 5T on saamassa seuraajan alle puolen vuoden päästä.

OnePlussan toimitusjohtaja Pete Lau on vahvistanut tietoja jo yhtiön seuraavasta älypuhelimesta CNETin haastattelussa Las Vegasissa CES-messujen yhteydessä.

Laun mukaan seuraava OnePlus-puhelin on tulossa toisen vuosineljänneksen lopulla ja on varustettu Qualcommin uudella Snapdragon 845 -järjestelmäpiirillä.

Kumpikaan seikka ole kovin suuri yllätys. Aikataulu seurailee aiempina vuosina nähtyä. OnePlus on viime vuosina tyypillisesti julkaissut vuoden ensimmäisen puhelimensa alkukesästä ja päivitetyn version loppuvuodesta.

Lisäksi uusi OnePlus-puhelinsukupolvi on tullut uudella Qualcommin Snapdragon-huippupiirillä. Snapdragon 845 on Laun mukaan täysin selkeä valinta uutuuteen. ”Totta kai, ei ole muuta vaihtoehtoa”, totesi Lau haastattelussa.

Seuraava OnePlus-puhelin saanee nimekseen loogisesti OnePlus 6. Siitä ei ole kuultu vielä juurikaan varteenotettavia huhuja. OnePlussan kanssa saman omistajatahon jakava Vivo julkisti nyt CES-messuilla maailman ensimmäisen näytöltä löytyvällä sormenjälkilukijalla varustetun älypuhelimen. Samaa tekniikkaa ei kuitenkaan välttämättä nähdä OnePlussan tulevassa puhelimessa. Toivottuja lisäyksiä nykyisestä OnePlus 5T:stä voisivat myös olla täysi luokiteltu pölyn- ja vedenkestävyys sekä optinen kuvanvakain kameraan.

Laun mukaan ei ole 100-prosenttisen varmaa, aikooko OnePlus tuoda myyntiin toisen puhelimen myös tänä vuonna kuten se on tehnyt kahtena edellisenä vuotena.

Toimitusjohtaja Lau kertoi OnePlussan myös aloittavan neuvottelut yhdysvaltalaisoperaattorien kanssa tänä vuonna. CES-messujen yhdeksi puheenaiheeksi on noussut toisen kiinalaisvalmistajan Huawein mönkään mennyt diili huippupuhelimen operaattorimyyntiin tuomisesta. Syynä olivat poliittiset paineet, joiden myötä AT&T-operaattori päätti perua puhelimen myynnin aloituksen.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Lisää bugisia, vakoilevia puhelimia!.

 2. Tomm

  Itse aina tutkin mitä päivitys missäkin laitteessa (android, windows) tekee ja lisää, sitten jos jtn turhaa tulee niin lähtee veks nopeasti.

  Vähä ku joulun lopussa asensin tuon Open Beta 20, huomasin heti että jtn ihme asetuksia lisätty ”lisäasetukset” osioon, ”Enhanced clipboard” aivan selvä että tulee keräämään tietoa että pystyy parantamaan käyttökokemusta.

 3. Tomm

  Ja se on muutenkin ”china market” only, global rommissa (OxygenOS) ei tuota pitänyt tulla, kuten varmaan luit tekstistä.

Tuoreimmat jutut