Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Apple rauhoittelee: osa käyttäjistä sai viestin pilvitietojensa siirtymisestä Kiinaan virheellisesti – vain Kiinan asiakkaiden tiedot siirtyvät

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

iCloud logo.Apple on siirtämässä Kiinan lainsäädännön vaatimusten mukaisesti paikallisten asiakkaidensa Applen iCloud-pilvipalvelun tiedot säilytettäväksi kiinalaiseen, kiinalaisen yrityksen operoimaan datakeskukseen helmikuun loppuun mennessä.

TechCrunch-sivusto kertoi aiemmin, että Apple oli lähettänyt tietojen Kiinaan siirtämisestä kertovan viestin myös joillekin asiakkaille, joiden Apple-tilit eivät ole rekisteröityjä Kiinaan, vaan Yhdysvaltoihin, maksettiin Yhdysvaltojen dollareina ja olivat kytkettyjä sen App Storeen.

Nyt Apple on kertonut, että viestejä lähetettiin virheellisesti liian suurelle joukolle. Applen mukaan muiden kuin Kiinaan rekisteröityjen käyttäjien iCloud-tilien tietojen siirrosta kertova viesti oli vahinko.

”Olemme erittäin pahoillamme, että vastaanotit tämän sähköpostin. Sähköposti oli tarkoitettu vain asiakkaille, joiden Apple ID:n maa on Kiina. Erittäin pieni määrä asiakkaitamme, joiden Apple ID -maa ei ole Kiina saivat myös tämän sähköpostin virheen takia”, kertoo Apple nyt pahoittelevassa viestissään alkuperäisen viestin tietojen siirrosta virheellisesti saaneille.

Applen kumppanina Kiinan datakeskuksessa toimii hallinnon omistukseen kuuluva Guizhou-Cloud Big Data.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. iHonor

  Just Applehan on pahempi kuin kiinalaiset itse
  ”muka virheellisesti” hah iromujen data menee näköjään kiinaan ja sitä kautta hallinnolle

  Apple on kiinalaisempi kuin moni fani luulee😂

  Onneksi honorin data menee euroopassa sijaitsevalle palvelimelle

  • modulus

   Ja mikäköhän on sen Honorin kotimaa? 😂😂

 2. Hendriks

  Pitäähän kiinalaisviranomaisilla olla vapaa pääsy tietoihin!. 🙄

  • Hendriks

   Pitäähän Hendriksillä olla vapaa pääsy Kiinalaisviranomaisten tietoihin!. 🙄

Tuoreimmat jutut