Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

OnePlus tuo kasvojentunnistuksen OnePlus 5:lle – voi tulla myös OnePlus 3:lle ja 3T:lle

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

OnePlus on tuomassa tuoreessa OnePlus 5T:ssä esitellyn kasvojentunnistuksen päivityksenä myös OnePlus 5:lle.

Aivan heti kasvojentunnistus ei OnePlus 5:n OxygenOS-ohjelmiston julkaisuversioon ole kuitenkin tulossa. OnePlus on kertonut sen tulevan ensin osaksi OnePlus 5:n Open Beta -testiversiojulkaisua ja mahdollisten ongelmien korjaamisen jälkeen vasta kaikille OnePlus 5 -käyttäjille.

Lisäksi OnePlus väläyttää jo mahdollisuutta tuoda kasvojentunnistus myös aiemmille OnePlus 3:lle ja OnePlus 3T:lle. OnePlus 5:llekin se päätettiin tuoda käyttäjien pyyntöjen perusteella ja nyt OnePus kyselee aiempien mallien käyttäjiltä mielenkiintoa kasvojentunnistukseen. Käytännössä tämä tarkoittanee kasvojentunnistuksen tulevan aikanaan OnePlus 3:lle ja 3T:lle.

OnePlussan kasvojentunnistus toimii erittäin nopeasti. Se hyödyntää etukameraa ja 100 tunnistuspistettä. Koska kaksiulotteinen tunnistus ei ole täysin turvallinen, on kasvojentunnistus OnePlus-puhelimissa käytettävissä puhelimen lukituksen avaamiseen, mutta ei esimerkiksi maksamiseen.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Mikko

  Mulla on kyllä ollut kasvojen tunnistus käytössä lukituksen avaamiseen OP3 luurissa jo kaksi vuotta, niin en nyt ihan ymmärrä mistä tässä puhutaan? 🤨

  • Markus Lehtiniitty

   Se Androidin itsessään vanhastaan sisältämä tunnistus on eri asia. OnePlussan oma on käsittääkseni nopeampi ja ainakin jonkin verran turvallisempi.

 2. Hendriks

  Apple avasi patoportit, kummallista, 🙄.

  • Hendriks

   Niin myös minun p…reijän, nyt tuntuu hyvältä.

Tuoreimmat jutut