Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WhatsApp sai päivityksen iPhonessa – näin lähetät nyt helpommin pidempiä ääniviestejä

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

WhatsApp logoWhatsApp on saanut päivityksen iPhonessa. Uusin versio WhatsAppista helpottaa pidempien ääniviestien tallentamista ja lähettämistä.

Viime yönä julkaistu 2.17.81-versio WhatsAppista mahdollistaa ääniviestien tallentamisen ilman, että sormella tulee koko ajan painaa näyttöä. Tallennukseen on tullut uusi kädet vapaana -tila, jonka käyttö on hyvin helppoa. ”Aloita ääniviestin nauhoitus normaalisti, pyyhkäise ylös lukon kohdalle, ja voit jatkaa nauhoitusta pitämättä sormea painettuna”, ohjeistaa WhatsApp itse uuden toiminnon hyödyntämisestä.

WhatsApp on saanut monia merkittäviä päivityksiä myös aiemmin tämän vuoden aikana. Näihin lukeutuvat esimerkiksi mahdollisuus poistaa viestejä 7 minuutin ajan niiden lähettämisestä, live-sijainnin jako sekä tietenkin WhatsApp Tila, jossa voi jakaa kuvia ja videoita näkyville 24 tunnin ajaksi.

Lisäksi WhatsApp testaa jo useita tulevia uudistuksia, kuten iPad-versiota, yritystilejä sekä ryhmien ääni- ja videopuheluja.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Telia myy lainvastaista 4g-liittymää

  https://www.is.fi/digitoday/mobiili/art-2000005467761.html

  .

  • Hendriks

   Minä annan lainvastaisia neuvoja

Tuoreimmat jutut