Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Miten saada iPhonesta ja iPadistä enemmän irti? Applen uudet videot opastavat

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Applen logo

Apple on julkaissut joukon uusia ohjevideoita iPhonen ja iPadin käyttöön. Videoilla annetaan vinkkejä iOS:n käyttöön ja neuvotaan käyttöjärjestelman eri ominaisuuksien hyödyntämisessä. Videoita varten Apple on perustanut oman YouTube-tilin, joka kulkee Apple Support -nimellä.

Jo aikaisemmin Apple on kokeillut Apple Support -nimisen tilin käyttöä Twitterissä, jossa yhtiö on vastannut käyttäjien kysymyksikn twiittien muodossa. Nyt julkaistulla YouTube-tilillä vaikuttaa kuitenkin olevan toisenlainen fuktio, sillä pelkän kysymyksiin vastaamisen sijasta, on tilillä julkaistu paljon yleisiä ohjevideoita.

Kestoltaan nyt julkaistut videot ovat pääsääntöisesti minuutin ja kahden välistä, aiheiden vaihdellen kuvankaappausten ottamisesta soittohistorian poistamiseen. Mitään erityisen monimutkaista ensimmäisen vaiheen ohjevideot eivät sisällä, vaan suurimmassa osassa videoita keskitytään iOS:n perusominaisuuksien käyttöön.

Aivan uutena keksintönä ohjevideot eivät Applelle tule, sillä yhtiö on jo aikaisemmin julkaissut YouTuben päätilillään joukon videoita iPhonen kameralla kuvaamisesta sekä iOS 11:n käyttämisestä iPadilla. Nyt perustetun Apple Support -tilin myötä vastaavia videoita voidaan kuitenkin jatkossa odottaa huomattavasti enemmän.

Muutamia esimerkkejä Apple Supportin julkaisemista YouTube-videoista on nähtävissä alla. Lisää videoita löytyy Apple Supportin YouTube-tililtä.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Miten olisi leikepöytä!.

    • Reppu

      Mutta entäs jos on kasvissyöjä?

Tuoreimmat jutut