Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Yritystilit tekevät tuloaan WhatsAppiin – näin ne erottuvat tavallisesta

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

WhatsApp logoYritykset ovat pikku hiljaa tulossa vahvemmin osaksi WhatsAppia. Nyt WhatsApp on kertonut, kuinka yritykset tulevat palvelussa näkymään eri tavalla erona tavallisista käyttäjistä.

WhatsApp on aiemmin markkinoinut WhatsAppia yrityskäyttöön esimerkiksi niiden asiakaspalvelun kanavana. Esimerkkeinä on mainittu esimerkiksi päivitykset lentoyhtiöltä lennon tiedoista sekä asiakkaan yhteydenotot ongelmatilanteissa.

Vahvistetut yritykset tulevat saamaan WhatsAppissa jatkossa vihreän merkin, joka kertoo puhelinnumeron vahvistetusti kuuluvan yritykselle.

Lisäksi yrityksen kanssa käydyt keskustelut erottuvat normaalista keltaisilla viestipohjilla. Yritysten kanssa käydyistä keskusteluista ei myöskään ole mahdollista poistaa viestejä.

Jos yrityksen puhelinnumeron on jo aiemmin tallentanut yhteystietoihin, näkyy asetettu nimi puhelinnumeron nimenä myös WhatsAppissa. Mikäli numeroa ei ole tallennettu, näkyy nimenä vahvistettu yrityksen itselleen valitsema nimi.

Myös yritykset on mahdollista estää WhatsAppissa, jolloin niiltä ei enää saa viestejä.

Toistaiseksi WhatsAppin yritystilit ja vahvistus ovat vasta varhaisessa pilottitestivaiheessa pienellä määrällä yrityksilä. Vahvistettujen yritystilien tuominen palveluun on yksi askel, joilla ilmaiseksi käytettävän WhatsAppin omistaja Facebook pyrkii viemään WhatsAppia kohti tuottavaa liiketoimintaa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Länsimaat seuraavat tässäkin asiassa Aasiaa, siellä suosituissa pikaviestimissä on ollut tällainen yleistä jo vuosia, 🙄.

Tuoreimmat jutut