Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Lista paljastui – nämä Samsung-laitteet saamassa Android Oreo -päivityksen

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsung logo kylttiSamsung ei ole vielä aloittanut Android Oreo -päivityksiä älypuhelimilleen ja tableteilleen. Nyt melko luotettavasta lähteestä on kuitenkin paljastunut uusi listaus päivityksen tulevaisuudessa saavista laitteista.

Kiinalaisessa Weibo-yhteisöpalvelussa nimimerkki Ice universe, joka tunnetaan melko hyvästä historiasta Samsung-paljastuksissa, on julkaissut alta löytyvän listauksen. Listalla on mukana joukko myös laitteita, joita ei myydä Suomessa, kuten Galaxy C -sarja.

Listaus kertoo Samsungin suunnittelevan melko kattavia Oreo-päivityksiä. Huippupuhelinmalleista Oreon ovat saamassa vuoden 2015 keväältä peräisin olevat Galaxy S6 ja Galaxy S6 -edge -mallitkin, kuin myös Galaxy Note5. Keskihintaisista päivittyvät Suomessa myydyistä malleista tämän ja pian julkistettavat ensi vuoden Galaxy A -sarjan mallit.

Samsung testaa parhaillaan Android Oreota julkisessa beetatestauksessa muutamassa maassa Galaxy S8 -huippupuhelimissa, jotka tulevat saamaan Oreo-päivityksen Samsungeista ensimmäisenä. Julkaisun vakaana päivityksenä odotetaan tapahtuvan vielä loppuvuoden aikana tai aivan alkuvuodesta.

Google julkaisi Android Oreon elokuun loppupuolella. Muista valmistajista Sony on julkaissut Oreo-päivityksen jo useammalle älypuhelinmallilleen, OnePlus 3 ja 3T -malleilleen ja HMD Global juuri tällä viikolla Nokia 8:lle.

Väitetty lista Samsungin Android Oreo -päivityksen saavista laitteista.

Väitetty lista Samsungin Android Oreo -päivityksen saavista laitteista.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Miksei valmistajat voi näitä listoja julkaista ihan avoimesti!. 👎

  • Christian

   Eivät varmaan kaikki valmistajat edes tiedä mitkä tulevat saamaan. Niitä testataan tyyliin koko mallistolla ja ne, joissa se saadaan vakaasti toimimaan ilman suuria kehityskuluja, saavat päivityksen. Nokia aikanaan teki virheen Windows 10:n kanssa. Luvattiin liian aikaisin kaikille laitteille ja lupausta ei lopulta kyetty pitämään.

 2. Azazel

  Päivitys hyvä jos akunkesto paranee mutta muuten ihan sama 👍

 3. Hendriks

  En usko menestykseen!.

 4. Vili

  Miksei mun iphone 6 ole listalla???

Tuoreimmat jutut