Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Suojakuoret Nokia 9:lle jo myynnissä – onko uuden Nokia-huippupuhelimen julkistus lähellä?

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Nokia 9:lle myydään jo suojakuoria.

Nokia 9:lle myydään jo suojakuoria.

HMD Globalilta odotetaan seuraavaksi uuden Nokia 9 -huippupuhelimen julkistusta, sekä Kiinassa jo julkistetun keskihintaisen Nokia 7 -älypuhelimen tuomista myyntiin ympäri maailman.

Toistaiseksi suurin kysymysmerkki on aikataulu. Esimerkiksi Nokia 9:stä on kuultu huhuja ja nähty vuotoja jo syyskuulta asti, mutta mitään viitteitä julkistuksen tapahtumisesta välittömästi ei vielä ole.

Nyt viimeisimpänä käänteenä on nähty suojakuoria Nokia 9:lle – esimerkiksi Terrapiniltä ja ANLIltä. Kuoret noudattelevat aiemmin vuotaneita kuvia Nokia 9:n designista. Asiasta uutisoivat muun muassa NokiaMob– ja Nokiapoweruser-sivustot.

Nokia 9:lle väitetysti sopivat kuoret.

Nokia 9:lle väitetysti sopivat kuoret.

Nokia 9 -kuoret Terrapiniltä.

Nokia 9 -kuoret Terrapiniltä.

Nokia 9 eroaisi nykyisestä Nokia 8:sta suuremmalla näytöllään, joka yltäisi lähemmäs laitteen reunoja. Pidemmiltä reunoiltaan näyttö voisi jopa kaartua hieman laitteen kyljille. Lisäksi Nokia 9:n rakenne voi olla lasia myös takaa. Sormenjälkilukija olisi sijoitettu taakse kameran alapuolelle. Mahdollisia huhuttuja ominaisuuksia Nokia 9:een ovat myös vedenkestävyys, langaton lataus sekä iirisskanneri. Näytön koko olisi noin 5,5-5,7 tuumaa. Takana puhelimessa olisi Nokia 8:n tavoin ZEISS-kaksoiskamera, mutta mahdollisesti paremmalla tekniikalla. Järjestelmäpiirinä olisi Nokia 8:sta tuttu Qualcommin Snapdragon 835.

Nokia 9 ei enää näytä ennättävän ainakaan kunnolla joulumarkkinoille, sillä jouluun aikaa enää neljä viikkoa. Puhelimen julkistus saattaakin tapahtua vasta alkuvuodesta. Tosin yhtenä huhuna on epäilty HMD:n voivan julkistaa puhelimen ensi viikolla Slush-tapahtumassa Helsingissä, mutta mitään todisteita tälle spekulaatiolle ei ole.

Alla joukko aiempia paljastuskuvia Nokia 9:stä.

Nokia 9:n design OnLeaksin ja CompareRajan julkaisemassa kuvassa.

Nokia 9:n design OnLeaksin ja CompareRajan julkaisemassa kuvassa.

Nokibarin näkemys tulossa olevasta Nokia 9:stä.

Nokibarin näkemys tulossa olevasta Nokia 9:stä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Andi

  Ehtii, ehtii, hopi hopi.

 2. N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

  On kyllä aika hönöä jättää puhelimen julkistus joulun jälkeen. Tai sitten hinta pitää olla todella kilpailukykyinen. Jengi ostanut joululahjaksi puhelimia ja loput on alennusmyynnissä joulun jälkeen.

 3. Hendriks

  Tuleekohan tämäkin myyntiin vain kiinalaisille, 🙄. (Retorinen kysymys!.)

  • Christian

   Tuskin. Mikään näistä uusista Nokia -puhelimista ei ole tullut vain kiinalaisille. Nokia 6 julkistettiin ensin Kiinan markkinoille jonka jälkeen se tuli myyntiin kaikkialla muualla. Nokia 2 ja 7 tulivat myynttiin Intiassa hetki sitten. Myynnin laajenemisesta muualle ei ole tiedotettu toistaiseksi. Nokia 3, 5 ja 8 tulivat myyntiin maailman laajuisesti heti.

 4. KIME1980

  Kiinassa uusi vuosi taitaa olla helmikuussa joten voi myyntiin tulossa olla järkeä myös vuoden alussa.

 5. äskuusreuna

  Näyttää hieman Galaxy S6 Edgeltä.

 6. Hendriks

  En usko tähän toi noin.. Mikäs se oli.. No kylläpä te tiedätte!.

Tuoreimmat jutut