Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung aloitti Android 8.0 Oreon beetatestauksen – ensimmäisinä vuorossa Galaxy S8 ja S8+

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsung Galaxy S8.Samsung on aloittanut Android 8.0 Oreon beetaversion jakamisen älypuhelimilleen. Ensimmäisenä uusimman Android-version makuun pääsevät Galaxy S8 ja Galaxy S8+.

Päivityksen tarjoamista muutoksista suurimpiin lukeutuvat esimerkiksi uudet pikavalinnat, värejä hyödyntävät ilmoitukset ja lukuisat parannukset Samsungin virtuaalinäppäimistöön. Lisäksi saataville tulee niin kutsuttu dual messenger -toiminto, joka antaa mahdollisuuden kirjautua esimerkiksi kahdelle Facebook- tai WhatsApp-tilille samanaikaisesti ja ylläpitää keskusteluja molemmilla yhtä aikaa.

Edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi päivitys tuo parannuksia muun muassa Bluetooth-yhteyksiin ja Samsung Cloud -pilvipalveluihin, jonka lisäksi esimerkiksi kotinäytöstä saa vastedes muokattua entistä enemmän itsensä näköisen.

Android 8.0 Oreon beetaversio on nyt saatavilla käyttäjille Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa sekä tietenkin Samsungin kotimaassa Etelä-Koreassa. Suomen aikatauluista ei ole vielä tietoa, mutta aikanaan päivitys tuotaneen tännekin.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Tosi Guru

  Samsungin ”älypuhelimille” vanhemmat android -ja tietoturvakorjaukset tulevat aika lailla viivellä jo nyt.Toivotaan,että nopeuttavat niitä ennen kuin tulevat markkinoille uudella androidilla ja uusilla laitteilla.

  • N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

   Se on niin marginaalisen pieni joukko kuluttajia, keitä nuo päivitykset kiinnostaa ettei niihin kannata kauheasti panostaa. Joten korjausta tähän asiaan ei ole ihan pikapuoliin tulossa.

  • Azazel

   Nykyään noi päivitykset ei muuta kunnolla mihinkään suuntaan enkä odota mitään päivityksiä. Päivitykset tulee sit ku tulee

 2. Hendriks

  ”Lisäksi saataville tulee niin kutsuttu dual messenger -toiminto, joka antaa mahdollisuuden kirjautua esimerkiksi kahdelle Facebook- tai WhatsApp-tilille samanaikaisesti ja ylläpitää keskusteluja molemmilla yhtä aikaa.”

  On mahdollista jo nyt puhelimissa esim., Secure Folderin kautta!.

Tuoreimmat jutut