Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nokia 5 ja Nokia 6 saamassa Android 8.0 Oreo -päivityksen seuraavaksi

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Nokia 3, Nokia 5 ja Nokia 6.

HMD Globalin tuotteista vastaava johtaja Juho Sarvikas on kommentoinut Twitterissä Android 8.0 Oreon tuomista Nokia 5 ja Nokia 6 puhelimille. Vasta viime perjantaina ohjelmistopäivitys tuotiin Nokia 8 -lippulaivamallille ja nyt HMD Global valmistautuu myös muiden mallien päivittämiseen. Twitterissä Sarvikas kommentoi Android 8.0 Oreo -päivityksen tulevan ”pian” saataville Nokia Beta Labsin kautta, jossa päivitystä testataan ennen laajempaa julkaisua.

Uuden Android-version merkitystä puhelimelle Sarvikas kommentoi aikaisemmin Nokia 8:n päivityksen yhteydessä seuraavasti:

”Olemme tehneet yhteistyötä faniemme kanssa tuoreella Nokia Beta Labs -testialustalla ja luoneet puhtaan version tästä innolla odotetusta mobiilialustasta. Se tarjoaa kaikki uudet, kiehtovat ominaisuudet ilman mitään turhaa. Lisäksi puhelimesta tulee aiempaa tehokkaampi ja sen akunkesto paranee entisestään. Android 8.0 Oreon uudet ominaisuudet tekevät viestinnästä, sisällön tuottamisesta, pelaamisesta ja uusien asioiden löytämisestä entistäkin hauskempaa.”

Nokia 5:n näyttö on ihan ok.

Nokia 5 (kuvassa) ja Nokia 6 tulivat julkaisussa Android 7.1 Nougat -ohjelmistoversiolla varustettuna. Uuden Android 8.0 Oreo -päivityksen myötä puhelimet saavat tuen muun muassa ”kuva kuvassa” -ominaisuudelle.

Nokia 8:n näyttö on erinomainen.

Nokia 8:lle Android 8.0 Oreo -päivitys julkaistiin jo aiemmin tällä viikolla (kuvassa vanhempi Android 7.1 Nougat -ohjelmistoversio).

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut