Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Apple-analyytikko: Ensi vuonna kaksi uutta OLED-iPhonea – uusi ratkaisu teräsrunkorakenteessa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

iPhone X.

iPhone X.

Huhut vuoden 2018 iPhoneista jatkuvat jälleen. Applen suunnitelmien parhaana paljastajana tunnettu KGI Securitiesin analyytikko Ming-chi Kuo on julkaissut uuden raportin, josta kertoo muun muassa 9to5Mac.

Kuo ennustaa lähteidensä tietojen perusteella ensi vuodeksi kahta uutta iPhone-mallia OLED-näytöllä, kun tänä vuonna uusista iPhoneista OLED-tekniikan näyttö löytyy vasta iPhone X:stä. Uusissa iPhone 8:ssa ja iPhone 8 Plussassa käytetään vielä LCD-näyttöpaneeleja.

Lisäksi Kuo odottaa Applen tekevän muutoksia uusien puhelinten ruostumattomasta teräksestä valmistettuun runkoon. Antennijuovilla jaettu runkokehikko on iPhone X:ssä neliosainen, mutta tulevissa iPhoneissa se voi koostua vielä useammasta eri osasta. Tällä tavoiteltaisiin Kuon mukaan parempaa verkkoyhteyksien toimintaa, mahdollisesti siis useampien antennien tuomista tuleviin iPhoneihin verkkoyhteyksien nopeuttamiseksi.

Aiemmin Kuo on myös jo ennustanut Applen aikovan ottaa Face ID:n käyttöön Touch ID:n korvaajana kaikissa uusissa iPhone-malleissa ensi vuonna sekä takakameran saavan jälleen parannuksia myös tulevissa malleissa, mutta ei kuitenkaan ainakaan aivan iPhone X:n TrueDepth-etukameran kaltaista päivitystä.

Kuo ei ole vielä ottanut kantaa ensi vuoden iPhone-mallien näyttökokoihin tai muihinkaan tarkempiin yksityiskohtiin. Muiden huhujen mukaan näyttöjen koot voisivat olla iPhone X:stä tuttu 5,8 tuumaa ja suuremmassa mallissa 6,46 tuumaa. Applen on kerrottu suunnitelleen aluksi mallia myös 5,28 tuuman OLED-näytöllä, mutta sen tulleen korvatuksi suunnitelmissa yli 6 tuuman LCD-näytöllä varustetulla mallilla.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Samsungilla tarvetta lisäkapasiteetille, 👍.

  • kk

   Apple on rakennuttamassa kapasiteettia näyttöjen tuotannolle muiden valmistajien kanssa. Eivät varmasti halua olla yhden toimittajan varassa yhtään pidempään kuin on pakko.

 2. Azazel

  Ensi vuonna voisi ostaa sit iPhonen 😊

Tuoreimmat jutut