Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huawei Mate 10 Prosta tutut ominaisuudet tulossa myös Honor V10:ssä – ja Honor 9 Prossa?

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Väitetty Honor V10.

Väitetty Honor V10.

Huawein ja sen sisarbrändin Honorin mallistoon lukeutuu paljon erilaisia (ja samanlaisia puhelimia). Nyt uusi lokakuun puolivälissä julkistettu ja marraskuun lopulla myyntiin tuleva Huawei Mate 10 Pro -huippupuhelin näyttää olevan melko nopeasti saamassa seurakseen myös uuden Honor V10:n – ja Euroopassa Honor V10 saatetaan nähdä markkinoilla Honor 9 Pro -nimellä, jos viime vuonna nähty Honor V9 – Honor 8 Pro -yhdistelmä saa tänä vuonna jatkoa.

Honor V10 on kiinalaistietojen mukaan saamassa Huawei Mate 10 Pron tavoin 6 tuuman näytön 18:9-kuvasuhteella, uuden Kirin 970 -järjestelmäpiirin 16+20 megapikselin kaksoistakakameran sekä 22,5 watin pikalatauksen.

Honor-versiosta odotetaan kuitenkin Huawei-huippupuhelinta edullisempaa. Lisäksi jo aiemmin tuttuun tapaan puhelimen kaksoiskamera ei esimerkiksi kantaisi Leica-brändiä, vaikka spekseiltään olisikin aivan vastaava.

Tulevan puhelimen julkistus voi tapahtua 5. joulukuuta Lontoossa. Uuden Honor-huippupuhelimen ohella tuolloin saatetaan esitellä Eurooppaan myös jo Kiinassa julkaistu Honor 7X.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Luurix2

  iPhone X:ää parempi kännykkäkamera alle puoleen hintaan ja tuo kännykkä osaa taatusti i-kirjaimenkin. 👍

 2. Henrik1

  Mate,Honor ja P-sarjan Huawei mallit kilpailevat hinnoittelultaan eri sarjassa ja sen huomaa myös mm.teknisesti tai ominaisuuksien osalta.

  • Luurix2

   Niinpä, siksi Huawei onkin huomioinut asiakaskuntansa monimuotoisuuden lisäämällä Pro-kuvausvalinnan kameroihinsa jo valmiiksi, ettei muita kameraohjelmia tarvitse edes ladata/ostaa. Applelle ja Googlelle taasen kyllä riittää nuo kädettömät ja uusavuttomat räpsijät joiden tietämys valokuvauksen perusteista lähenee nollaa. 👍

Tuoreimmat jutut