Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nyt huhutaan taas jo ensi vuoden iPhoneista: Applen väitetään muuttaneen suunnitelmiaan

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

iPhone X:n näyttö kattaa etupuolen lähes täysin lukuun ottamatta yläreunan lovea.

iPhone X:n näyttö kattaa etupuolen lähes täysin lukuun ottamatta yläreunan lovea.

Applen kaikki uudet hiljattain julkistetut iPhone-mallit eivät ole edes ehtineet markkinoille – iPhone X -huippumalli saapuu vasta 3. marraskuuta alkaen – mutta huhut kääntyvät nyt jo tulevaan.

Aiemmin jo toukokuussa kuultiin ensimmäiset huhut, joiden mukaan Apple olisi tilannut 5,28 ja 6,46 tuuman OLED-näyttöpaneeleja ensi vuoden iPhone-malleihinsa. Lisäksi iPhone X:ssä nähty 5,85 tuuman näyttökoko olisi voinut myös saada jatkoa.

Nyt näihin puheisiin on kuitenkin tullut jo muutos. Korealaismediat raportoivat Applen päättäneen hylätä 5,28 tuuman OLED-näytöllä varustetun iPhone-mallin. Sen sijaan mallistoon olisi luvassa mahdollisesti yli 6 tuuman LCD-näytöllä varustettu vaihtoehto kahden suuremman OLED-näytöllä varustetun mallin lisäksi.

Korealaisraporttien mukaan pienemmästä OLED-iPhonesta on luovuttu, koska sitä ei koettu tarpeeksi houkuttelevaksi, suuria myyntimääriä saavuttavaksi tuotteeksi.

Jos 5,28 tuuman OLED-näyttö olisi kattanut suunnitellussa tulevassa iPhonessa lähes koko etupuolen iPhone X:n tavoin, olisi kyseessä voinut olla seuraaja nykyisin 4 tuuman näytöllä varustetulle iPhone SE:lle. Uusien tietojen valossa näyttää siltä, että ainakaan pienikokoista seuraajaa iPhone SE ei välttämättä olisikaan saamassa.

Muuten kuin näyttöjen osalta tulevista iPhoneista ei ole vielä kuultu varsinaisia huhuja. Spekulaatioita toki ilmassa on paljon, ja aiempi artikkelimme valottaa tulevia mahdollisia uudistuksia iPhoneen.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  iPhone SE on kuitenkin hyvin suosittu pieni puhelin, 🤔.

  • Matti#2

   Kyllä, tilasin juuri itselleni pitkän pähkäilyn tuloksena.

 2. Hendriks

  Ehdotan nimeksi IPhone ViliX

Tuoreimmat jutut