Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uusi ennakkokuva vahvistaa: HTC U11 Plus -huippupuhelin sittenkin tulossa 2. marraskuuta

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

HTC:n ennakkokuvassa nähdään vilaus U11 Plussasta.

HTC:n ennakkokuvassa nähdään vilaus U11 Plussasta.

HTC:lta odotetaan lähiaikoina kahta älypuhelinjulkistusta – huippuluokkaan U11 Plussaa ja edullisempaan keskihintaluokkaan U11 Life -mallia.

HTC kertoi jo aiemmin järjestävänsä ensi viikon torstaina 2. marraskuuta julkistustilaisuuden. Alun perin molempia U11-uutuuksia odotettiinkin tilaisuudessa julkistettavaksi, kunnes yleensä luotettava vuotaja Evan Blass totesi, että tulossa on vain U11 Life. Näin ei kuitenkaan näytä todellisuudessa olevan, sillä HTC:n uudessa tulevaa tilaisuutta ennakoivassa kuvassa päivämäärän takana nähdään vilaus juurikin U11 Plussasta.

U11 Plussassa tulee olemaan sormenjälkilukija takana, kuten yllä kuvassa. U11 Lifessa sormenjälkitunnistin löytyy puolestaan etupuolelta kotipainikkeen paikalta, joten puhelimet on erittäin helppo erottaa toisistaan.

Pölyn- ja vedenkestävyydeltään IP68-luokitellussa HTC U11 Plussan tiedetään olevan varustettu 6 tuuman näytöllä 2880×1440 pikselillä ja 18:9-kuvasuhteella, Qualcomm Snapdragon 835 -järjestelmäpiirillä, 4 tai 6 gigatavullaRAM-muistia, 64 tai 128 gigatavulla sisäistä tallennusmuistia, microSD-muistikorttipaikalla, 12 megapikselin taka- ja 8 megapikselin etukameralla sekä 3 930 milliampeeritunnin akulla.

HTC U11 Plus OnLeaksin mallikuvissa.

HTC U11 Plus OnLeaksin mallikuvissa.

Edullisempi HTC U11 Life puolestaan tulee sisältämään 5,2 tuuman näytön 1920×1080 pikselillä, sormenjälkitunnistimen etupuolella, 16 megapikselin kameran sekä takana että edessä, Qualcommin Snapdragon 630 -järjestelmäpiirin, 4 gigatavua RAM-muistia, 32 gigatavua sisäistä tallennusmuistia sekä microSD-muistikorttipaikan. HTC U11 Life on myös pölyn- ja vedenkestävä IP67-luokitellusti eli se kestää upotuksen 1 metrin syvyyteen 30 minuutin ajaksi. Akun kapasiteetti on yllättävän pieni, vain 2 600 milliampeerituntia.

Sekä U11 Life että U11 Plus tulevat myös kevään U11:n tavoin sisältämään puristustunnistuksen, joka mahdollistaa eri toimintojen suorittamisen puhelinta sen kyljiltä puristamalla.

HTC U11 Life. WinFuture.den julkaisema kuva.

HTC U11 Life. WinFuture.den julkaisema kuva.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Tulee vain kostautumaan HTC:lle, 😕.

  • passe

   Kerro toki lisää.

  • Hendriks

   No ettekö jo tiedä, ett minä Hendriks isopää tiedän kaiken. Hei kaikki luuserit…KYSYKÄÄ ja minä vastaan, 😕.

Tuoreimmat jutut