Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gmailiin merkittävä uusi mahdollisuus: lisäosat tulevat mukaan

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Gmailiin saatavia lisäosia.

Gmailiin saatavia lisäosia.

Google tuo nyt Gmail-sähköpostiinsa mukaan asennettavat, muita sovelluksia Gmailin sisään tuovat lisäosat.

Ensimmäiset Gmailin jo saataville tulleet lisäosat ovat vahvasti tuottavuus- ja hyötytyökalupainotteisia. Tarjolla ovat Asana, Dialpad, Intuit QuickBooks, ProsperWorks, RingCentral, Smartsheet, Streak, Trello, Wrike sekä pian myös DocuSign ja Googlen oma Hire. Suomessa tunnetuimpia näistä lienevät Asana sekä Trello.

Uusien lisäosien on tarkoitus helpottaa sähköposteihin kytkeytyvää työtä eri palveluissa. Esimerkiksi sähköposteista on jatkossa helpompi siirtää tehtäviä Asanaan, ja toisaalta Asanan sisältämiin tietoihin pääsee laajemmin käsiksi suoraan Gmailista.

Lisäosat toimivat niin Gmailin verkkoselainversiossa kuin myös sen Android-sovelluksessa. Gmailin iPhone-sovellukseen lisäosat eivät sen sijaan ainakaan heti ole vielä tulossa.

Gmaililla saatavilla oleviin lisäosiin pääsee tustumaan G Suite Marketplace -sivuilla. Lisäosia voivat hyödyntää niin Gmailin yksityiskäyttäjät kuin myös yritystilikäyttäjät.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Gmail on muuttunut vime vuosina vain sekavammaksi, ennen oli kaikista simppelein ja yksinkertaisin, 👎.

  • jorkki

   Jaa häh?

   Mulla on ainakin ihan yhtä yksinkertainen ja täysin saman näköinenkin kuin 10 vuotta sitten. Ei niistä uutuuslisähärpäkkeistä tarvii välittää saati sitten asentaa…

  • Hendriks

   Olenhan sen verran tyhmä, että en vaan opi, 😕.

Tuoreimmat jutut