Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

HTC pitää julkistustilaisuuden marraskuussa – U11 Plus tapahtuman tähti?

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Google osti hiljattain osan HTC:n älypuhelinkehityksestä, mutta se ei tarkoita, että taiwanilaisyhtiön taru valmistajana olisi ohi. Nyt HTC onkin kertonut julkistustilaisuudesta, joka tapahtuu marraskuun toisena päivänä Taiwanissa.

Tilaisuuden kohokohta on oletettavasti HTC:n vastine nykytrendin mukaisille 18:9-kuvasuhteen reunuksettomille älypuhelimille; jo pidemmän aikaa huhuissa pyörinyt HTC U11 Plus, josta odotetaan seuraajaa mainiolle HTC U11 -laitteelle. Huippupuhelimen järjestelmäpiirinä toimii luultavasti Qualcommin Snapdragon 835. Takakamerassa taas on mitä todennäköisimmin 12 megapikseliä ja omakuvia otetaan 8 megapikselin etukameralla. Tallennustilaksi on valittavissa joko 64 tai 128 gigatavua.

HTC U11 Plus on varustettu 6-tuumaisella Quad HD -näytöllä, mutta yksityiskohtaiset tiedot ovat vielä hämärän peitossa. Vielä ei myöskään tiedetä, julkaistaanko HTC-uutuus uusimmalla Android 8.0 Oreo -käyttöjärjestelmäversiolla, mutta lisätietoja ei tarvinne odottaa kovinkaan kauaa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    HTC:n tulisi nyt Google -kaupan myötä keskittyä muuhun kuin puhelimiin!.

Tuoreimmat jutut