Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

HTC:n seuraava lippulaivamalli näyttäytyy uusissa vuotokuvissa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

HTC U11 Plus OnLeaksin mallikuvissa.

HTC:n odotetaan marraskuun 2. päivä pidettävässä lehdistötilaisuudessa julkistavan uuden U11 Plus -lippulaivamallinsa. Todennäköisesti loppuvuonna myyntiin tuleva puhelin on jatkoa HTC:n nykyiselle U11-puhelimelle, joka julkisettiin aikaisemmin toukokuussa.

Nimensä veroisesti U11 Plussan odotetaan sisältävän suuren kuuden tuuman näytön, joka kattaa suurimman osan puhelimen etupuolesta. Mittojensa puolesta puhelin on 158,2 millimetriä korkea, 74,6 millimetriä leveä ja 9,1 millimetriä paksu. Monen muun uutuuspuhelimen tapaan U11 Plus ei sisällä ollenkaan 3,5 millimetrin kuulokeliitäntää.

Teknisiltä ominaisuuksiltaan U11 Plussassa odotetaan olevan 2880×1440 pikselin resoluutiolla toimiva näyttö, joka käyttää 18:9-kuvasuhdetta. Suorittimena toimii Qualcommin Snapdragon 835, jota tukee neljän gigatavun RAM-muisti ja 64 gigatavun tallennusmuisti. Kameroiden tarkkuudet ovat 12 megapikseliä (takakamera) ja 8 megapikseliä (etukamera). Lisäksi puhelimessa on arviolta 4 000 mAh:n akku.

Erikoisempana ominaisuutena U11 Plussan odotetaan käyttävän U11:stä tuttua puristuksentunnistusta, jonka avulla käyttäjä voi suorittaa monia eri toimintoja puhelimen kylkiä puristamalla. Ominaisuuden avulla voi käynnistää esimerkiksi sovelluksia ja sitä esitellään tarkemmin muun muassa alla näkyvässä YouTube-videossa.

 

Uudet kuvat HTC:n U11 Plus -lippulaivamallista. Kuvat ovat peräisin kiinalaiselta telekommunikaatiolaitteiden sertifiointivirastolta, TENAAlta.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. SANDY

  Mitä tuosta kuvasta nyt selvää sai niin näyttää siltä että tuo on edestä päin kuin käänteinen mi mix2

 2. Hendriks

  Kummalllista, miten vähän raivoamista aiheuttaa se, että nykyisin Android -valmistajatkin luopuvat kuulokeliitännästä, 🤔.

  • Kairaaja

   Mitä sitä raivoomaa. Android puolella on vaihtoehtoja missä liitäntä vielä löytyy.

  • SANDY

   Sille on ihan syynsä ainakin jos vertaa Applea ja huaweita

   Apple poisti liitännän rahan toivossa
   Ei tilan puutteen takia kuten väittävät yhdeksi syyksi, kun taas huaweilta loppui oikeasti se tila sieltä luurin sisältä kun ulkomitat kapenevat ja samat osat piti änkeä ohuempiin kuoriin kuin perus mallissa. Suurin tilasyöppö (akku pois sulkien) on antennit joita huaweilla on neljä (verrattuna Applen 1 antenni)

   Mitä tuohon htc’n kuulokeportin pois jättämiseen tulee niin eipä siitä niin ihmeitä narista kun ketään ei osta niitä

   Ja kuten kairaaja sanoi voit aina ostaa jonkun muun Androidin jossa liitin löytyy
   Applella tätä vaihtoehtoa ei periaatteessa ole jos ja kun haluat viimeisintä tekniikkaa.

 3. Hendriks

  Ruma, kun vertaa tulevaan oneplussaan.

  • Rame

   En usko, uudenkaan oneplussan, menestykseen. Yleisesti ihmetyttää kiinalaitteiden osteliu, Toki niissä täällä on Googlen palvelut (kun ei ole kriisitilanne, jolloin kommunistinen puolue varmasti ottaa järjestelmän itselleen), vaan eipä ole niillä diktatuurissa elävillä kiinalaisilla – tällaista sitten oneplus-honor -ostajat tukevat. Toki esim Nokiat ja Applet tehdään Kiinassa (valitettavasti), mutta kaikki hallinta on länsimaalaisisssa demokratioiissa toimivien yritysten hallinnassa.

   • Luurix2

    ”Toki esim Nokiat ja Applet tehdään Kiinassa (valitettavasti), mutta kaikki hallinta on länsimaalaisisssa demokratioissa toimivien yritysten hallinnassa.”

    Kuten CIA ja NSA, suomalaisten ja Suomen pyyteetön edunvalvoja?

   • Hendriks

    Rame
    Hyvin sanottu, 👍.

Tuoreimmat jutut