Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Android 8.0 Oreo tekee tuloaan Huawein huippupuhelimelle – tuskin kuitenkaan ennen uuden lippulaivamallin julkaisua

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Huawein viime vuonna julkaisema Mate 9 on Geekbenchin tuoreimpien benchmark-testien perusteella saamassa lähitulevaisuudessa Android 8.0 Oreo -päivityksen. Aikoinaan Mate 9 oli ensimmäinen puhelin, joka saapui markkinoille Android 7.0 -versiolla ja nyt puhelimeen odotetaan uusia ominaisuuksia Android 8.0 -päivityksen myötä.

Merkittävimmät Android 8.0:n mukanaan tuomat uudistukset ovat uusittu ilmoituskeskus, adaptiiviset kuvakkeet, kuva kuvassa -ominaisuus ja Autofill-tietojenhallinta. Tarkemmin päivityksen mukanaan tuomista uudistuksista voi lukea Mobiilin aiemmasta artikkelista Oreon julkistuksen ajoilta.

Android 8.0 Oreon parannusten lisäksi Mate 9:ään odotetaan muutoksia myös Huawein itsensä kehittämien ominaisuuksien tiimoilta. Kiinalaisyhtiö käyttää puhelimissaan omaa EMUI-käyttöliittymää, josta odotetaan uutta 6.0-versiota. Aiemmin EMUI 5.0 on mahdollistanut muun muassa kahden WhatsAppin, Facebookin ja sormenjälkitunnistuksen käyttämistä yhdellä puhelimella.

Tällä hetkellä tarkkaa päivämäärää Mate 9:n päivitykselle ei ole tiedossa, mutta todennäköisesti Huawei esittelee päivityksen vasta tulevan Mate 10:n julkistuksen jälkeen. Mate 10:n julkistuksen odotetaan tapahtuvan 16. lokakuuta Saksan Münchenissä, joten realistinen ajankohta Mate 9:n päivittämiselle voi olla loppuvuonna.

Viime vuoden marraskuussa esitelty Huawei Mate 9.

Viime vuoden marraskuussa esitelty Mate 9. Huawein odotetaan julkistavan uuden Mate 10:n lippulaivamallin 16. lokakuuta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Android -valmistajien pitäisi odottaa aina x.0.1 versiota, että enimmät ongelmat on korjattu, 🤔.

Tuoreimmat jutut