Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tänään on toistaiseksi kalleimman iPhonen vuoro – Nokia-älypuhelimista seuraavaksi odotetaan puolestaan kaikkein edullisinta

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Nokia 8:n värivaihtoehdot teräs ja karkaistu sininen.

Nokia 8:n värivaihtoehdot teräs ja karkaistu sininen.

Applen odotetaan julkistavan tänä iltana kello 20 Suomen aikaa alkavassa tilaisuudessaan toistaiseksi selvästi kalleimman iPhone-mallinsa, iPhone X:n. Se on tulossa markkinoille myös uusien iPhone 8:n ja iPhone 8 Plussan kanssa.

Uuden iPhone X:n lähtöhintakin Suomessa kohonnee noin 1 100 – 1 200 euroon.

Hintaa Applen uutuudella on siis noin tuplasti sen, mitä HMD Globalin toistaiseksi parhaimmalla – ja kalleimmalla – älypuhelimella Nokia 8:lla. Sen hinta Suomessa on 579 euroa.

Uusia huippuluokan Nokia-puhelimia ei ainakaan toistaiseksi odoteta enää loppuvuoden aikana, joten Nokia 8 tulee pysymään HMD:n haastajana uusille iPhoneille lähitulevaisuuden ajan.

Uutuuksia kuitenkin myös HMD Globalilta pitäisi vielä olla luvassa. Jo lähiaikoina odotetaan niin 3G-verkkoja tukevan 3310-peruspuhelimen kuin myös toistaiseksi edullisimman uuden Nokia-älypuhelimen, Nokia 2:n, julkistusta.

Nokia 2 on jo paljastunut yhdysvaltalaisviranomaisen FCC:n tietokannasta ja testisovelluksista ja nousi nyt otsikoihin, kun HMD päivitti puhelimen viranomaistietoja lisäten tuen 4G LTE -verkkotaajuudelle numero 5.

Nokia 2:n hinnaksi on odotettu noin 100 euroa, joten uuden huippu-iPhonen hinnalla niitä voi saada tusinan. Puhelinten kyvyissä ei kuitenkaan ole paljoa yhteistä – Nokia 2 on lähinnä niin vaatimaton älypuhelin kuin mitä tänä päivänä kukaan kehtaa valmistaa ja yrittää myydä. Jotain yhteistäkin puhelimista pitäisi kuitenkin löytyä: kummassakaan ei ole sormenjälkitunnistusta.

Nokia 2 FCC:n kuvissa.

Nokia 2 FCC:n kuvissa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Nokia 8 ei kyllä pysty haastamaan edes Samsung S8 ja Note, joten kilpailee korkeintaan iPhone 6:n kanssa!. 🙄

  • Antsa

   Mielenkiinnosta, miksi ei?

   • Hendriks

    Simppeliä; speksit!.

    • jorkki

     Se on kyllä jännää, että silloin kun iPhonessa oli 1Gt muistia ja kaikilla pääkilpailijoilla järjestään 2-4Gt, niin spekseillä ei kilpailtu, mutta nyt sitten taas kilpaillaan ?????

     • Hendriks

      Tottakai HMD-Nokia Android -puhelimena kilpailee spekseillä muiden Android -puhelimien kanssa!. 😓

      Screen-to-body ratio on Nokia 8:ssa erittäin alhainen kilpailijoihin verrattuna!.

  • Hendriks

   Olen totuus, pääni kumisee Jiinaa. 🙄

  • Ink-stressaaja

   En nyt sitä Note 8:kaan ihan suorana kilpailijana Nokia 8:lle pitäisi, kun hintaa on lähes tuplasti. S8:n (ja Iphone 7:n) osalta vertailu on jo mielekkäämpää.

Tuoreimmat jutut