Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Viime hetken huhu: Applen oma langattoman latauksen lisälaite tulee markkinoille vasta myöhemmin – ei ehkä esitellä tänään

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Apple logo

Applen julkistustilaisuus on luvassa aivan pian, alkaen kello 20 Suomen aikaa. Tilaisuudesta odotetaan muun muassa kolmea uutta iPhone-mallia – iPhone 8, iPhone 8 Plus ja iPhone X – jotka kaikki tukevat myös langatonta latausta.

Applen oma langattoman latauksen alusta, lisälaite, josta ei ole vielä nähty tai kuultu tarkkoja yksityiskohtia ei kuitenkaan ole ehtimässä markkinoille vielä iPhone-uutuuksien rinnalla.

Apple-tietäjänä tunnetun KGI Securitiesin analyytikong Ming-chi Kuon mukaan Applen lisälaite myöhästyy, koska Applella on ”korkeammat vaatimukset langattoman laturin RF-spesifikaatioille”.

Lisälaitteen tuotanto ei ole vielä alkanut, kertoo Kuo. Toisten AppleInsiderin kertomien huhujen mukaan Applen langattoman latauksen alusta voisi tulla markkinoille vasta ensi vuoden puolella. Applen laite voisi ladata yhtäaikaisesti niin iPhonea kuin myös Apple Watchia.

Uudet iPhonet tukevat kuitenkin WPC-konsortion Qi-standardin langatonta latausta, joten niiden pitäisi toimia kattavasti erilaisilla latausalustoilla.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Langaton lataus tulisi kieltää, ennen kuin aihetta on tutkittu tarpeeksi ja haittoja (syövät yms!.) ei voi aidattomasti todistaa vääriksi!. 👎

  • Qwertyli

   Induktioliesi pitäisi sitten myös kieltää

  • jorkki

   Mielestäni myös mobiilipuhelimien radiokiikenne pitäisi kieltää. Silloin ei tarvitsisi enää erikseen kieltää puhelimien langatonta lataustakaan…

 2. Qwertyli

  Langaton latuas on täysin turha. Jos päivässä kerran lataa puhelimen, niin langattomalla laturilla aikaa säästyy päivässä pari sekuntia. Vain sen verran hitaampaa on piuhan kiinnittäminen ja irroittaiminen. Kaiken lisäksi latausalusta vie turhaan pöytätilaa

  • Qwertyli

   Niin ja lisöjksi lataaminen on hitaampaa ja tuhoaa akun nopeammin.

  • jorkki

   Samaa mieltä. Täysin turha keksintö puhelimen käyttöä ajatellen. Jossain muussa käyttötarkoituksessa voi olla kyllä hyväkin joskus tulevaisuudessa, mutta puhelimessa täysin turha.

Tuoreimmat jutut