Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uusi huippu-iPhone mahdollisesti ensi kertaa videolla – paljastaa käyttöliittymän muutokset

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Videon puhelin, ehkä iPhone.

Videon puhelin, ehkä iPhone.

Apple tulee julkistamaan uudet iPhonensa 12. syyskuuta. Tulevista puhelimista tiedetään jo lähes kaikki, mutta todellista uutta, aitoa huippu-iPhonea ei ole vielä nähty välttämättä edes kuvissa eikä videolla. Kunnes nyt.

Reddit-yhteisöpalvelussa jaettu erittäin lyhyt video näyttäisi paljastavan toimivan Applen uuden huippu-iPhonen, jonka mallinimeksi on viime päivinä huhuttu niin iPhone Editionia kuin myös iPhone X:ää.

Videollakin puhelimessa nähdään odotettu uusi näyttö, joka kattaa koko etupuolen lukuun ottamatta yläreunasta löytyvää lovea, jossa pitäisi sijaita etukameran, puhelinkuulokkeen sekä 3D-infrapuna-antureiden, jotka tuovat uuteen iPhoneen edistyneen kasvontunnistuksen.

Erittäin lyhyellä videolla nähdään iPhonen kotinäkymän sovellusvalikko sekä kiinalaisen Weibo-sovelluksen avaaminen. Näytöllä näkyvät yksityiskohdat ovat yhtenäisiä viime aikoina kuultujen luotettavien tahojen raporttien kanssa: sovellusvalikon alin rivi, Dock, on muuttunut iPhonessakin ”kelluvaksi” jo iOS 11:ssä iPadeissa nähtyyn tapaan ja näytön alareunaan on ilmestynyt viiva, joka indikoi mahdollisuutta pyyhkäistä näyttöä ylöspäin, jolloin aukeaa viimeiset sovellukset esittävä moniajonäkymä. Kun näyttö kattaa koko etupuolen, erillistä kotinäppäintä ei tulevassa iPhonessa enää ole.

Lisäksi videolla nähdään myös, kuinka näytön yläreunan tilapalkin tiedot jakautuvat näyttöloven molemmin puolin. Vasemmalla nähdään kellonaika ja oikealla mobiiliverkko-, Wi-Fi- ja akkutiedot.

Vaikka video saattaa olla taidokas huijaus, näyttäisi se kuitenkin toistavan viime aikoina nähtyjä tietoja. Uuden huippu-iPhonen käyttöliittymän siis pitäisi näyttää tältä, vaikka video olisikin tavalla tai toisella huijausta.

Video löytyy tästä linkistä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Ehkä on, ehkä ei, todennäköisemmin ei!.

  • Hendriks

   Ehkä on, ehkä ei, olen sekaisin!.

   • Henrik1

    😂

   • Hendriks

    On ehkä,. ei ehkä,. sekaisin olen!.

 2. Oijoi

  Jälleen kerran laadukkaita kommentteja hendriksiltä… Jos et ole trolli vaan ihan tosissaan luulet, että lauseessa huutomerkin jälkeen tulee piste niin voi kristus soikoon.

  • N5.10 (Franko-kernel)

   Eiköhän tuo ole selvää, mitkä kommentit ovat aitoa Hendriksiä ja mitkä kopioivalta trollilta. Trolli yrittää liikaa.

Tuoreimmat jutut