Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Apple esitteli kilpailijan Bosen suosituille huippukuulokkeille – Beatsin uutuuksissa vastamelutoiminto

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

beats-studio-3-wireless

Applelle kuuluva Beats-kuulokebrändi on saanut uuden perheenjäsenen, kun Studio3 Wireless on nähnyt päivänvalon. Uutuusmalli ei ulkoisesti paljoakaan eroa aiemmasta Studio 2 -mallista, mutta kuorien sisällä on paljon uutta. Kuulokkeet käyttävät muun muassa AirPod-kuulokkeista tuttua W1-piiriä, joka takaa helpon parituksen iPhonen, iPadin, Apple Watchin ja Macin kanssa. Kuulokkeet toimivat toki myös tavanomaisten Bluetooth-kuulokkeiden tavoin.

Langattomista yhteyksistä huolehtivan W1-piirin lisäksi Studio3 Wirelessin merkittävä uutuus on vastameluteknologia. Kahden mikrofonin avulla kuulokkeet kuuntelevat ympäristön melua ja estävät sitä kantautumasta käyttäjän korviin. Lisäksi kuulokkeiden pehmusteita on uudistettu käyttömukavuuden parantamiseksi.

Vastamelukuulokkeiden saralla suurta suosiota ovat nauttineet Bosen QC35-kuulokkeet, joiden vastameluominaisuuksia on ylistetty monissa arvosteluissa. Beatsin mukaan sen uudet Studio3 Wireless -kuulokkeet käyttävät edistyneempää tekniikkaa, jonka avulla tarjolla on parempi taustamelun häivytys erityisesti keskialueen äänitaajuuksilla.

Studio3 Wireless -kuulokkeet käyttävät lataamiseen micro-USB-liitäntää, ja niissä on mahdollisuus myös langalliseen käyttöön tutun 3,5 millimetrin liitännän kautta. Akkukestoa luvataan vastamelutoiminnon kanssa 22 tuntia ja 40 tuntia ilman vastamelutoimintoa. Kun akussa alkaa virta olla vähissä, ottavat kuulokkeet vastamelutoiminnon automaattisesti pois käytöstä ja pidentävät näin akkukestoa. Fast Fuel -pikalatauksella on mahdollista saada kolme tuntia kuunteluaikaa kymmenen minuutin latauksella.

Beats Studio3 Wireless -kuulokkeet ovat tilattavissa Applen verkkokaupasta 349,95 euron hintaan. Toimitukset tosin alkavat vasta lokakuun puolivälissä. Värejä on tarjolla kuusi erilaista, ja kullanvärisillä yksityiskohdilla koristeltu Yönharmaa on tarjolla rajoitettuna eränä.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Bosen QC35 (ja QC25!.) kuulokkeiden vastamelu- ja äänentoisto-ominaisuudet ovat mahtavat!.

  Saa nähdä miten nämä vertautuvat niihin, kilpailu on vain hyvästä, 👍.

  • Peetu

   En ole Beatsin kuulokkeita kuunnellut, mutta eikös jossain ollut, että Beatsin n. 200€ maksavien kuulokkeiden osien hinnaksi saatiin n. 16€. Itse en ainakaan kyseisen firman tuotteita ostaisi ilman kunnollisia kuunteluvertailuja. Näissä taitaa maksaa brändi, ei äänenlaatu.

   • jorkki

    Itellä on yhdet Beatsit (ovh. 289€, ostettu alennuksesta 159€). Ihmettelin ostamisen jälkeen, että voiko tosiaan ”kolmen huntin” kuulokkeissa olla nykyään näin paska ääni. Aivan karmeat paskat.

    Kyllästyin melko nopeasti itseni rääkkäämiseen Beatseilla ja ostin Sony MDR-1000X (ovh. 399€, alennuksesta 299€). Totesin, että kyllähän hyvä-äänisiäkin kuulokkeita näköjään yhä tehdään :D

   • mobile

    kyllä beats kuulokkeissa maksaa brändi eikä äänenlaatu kuten beats kajareissa myös

    • Hendriks

     Totta, brändi maksaa!. Mutta ehkä tämän tuotteen kohdalla olisi vähän katetta sanoille, 🤗.

     • jorkki

      En pidä mahdottomana sitä, että näissä olisi oikeinkin hyvä vastamelutekniikka. Kysessähän on kuitenkin pohjimmiltaan tietotekninen sovellus ja kehitys kehittyy. Se kuitenkin vain pahentaa tilannetta, koska Beatsien paska äänenlaatu pääsee tällöin entistä paremmin kuuluviin.

      Se, että näissä olisi oikeasti hyvä ääni, on yhtä todennäköistä kuin se, että Hondalla olisi ensi kaudella Formuloissa tehokkain ja taloudellisin voimayksikkö :O

   • kk

    Ne ”Beats” kuulokkeet, joiden osien hinnaksi saatiin jotain hyvin vähäistä, olivat piraattikopiot, eivät siis oikeat Beatsit.

 2. jorkki

  Sen jälkeen, kun Sonyn MDR-1000X -kuulokkeet tulivat markkinoille, ei Bosea kylläkään ole vastamelutekniikastaan kehuttu yhtään missään….

 3. Iama Nieger

  Mitä teet kolmen ja puolen sadan vastamelukuulokkeilla, kun hyvin istuvat nappikuulokkeet ajavat saman asian?

  • jorkki

   Jotta pääset samaan äänenlaatuun nappikuulokkeilla (kuin esim Bose/Sony/Sennheiser vastamelukuulokkeet), niin saat maksaa niistä ihan saman hinnan, 300-500€. Itselläkin urheilua varten paritkin napit (Shure ja Etymotic). Hyviä ovat omassa tarkoituksessaan (pyöräily ym). Koska joudut kuitenkin erinomaisesta äänestä maksamaan 200-500, niin käyttötarkoituksen mukaan mennään.

   Isot vastamelukuulokkeet eivät eivät toimi urheillessa. Napit toimivat. Autolla yksin ajellessa taas isoilla vastamelukuulokkeilla (hyvillä) pääset nautiskelemaan paremmasta äänestä mukavammin.

   • LaDeX

    Autolla ajo vastamelukuulokkeilla pitäisi kyllä kieltää…

    • jorkki

     No tässä nykyisessä sääntö- ja kontrolliyhteiskunnassa tuokin varmaan tapahtuu ennemmin kuin arvaatkaan :)

  • jorkki

   Ja tietenkin oma vapautensa tulee vastamelukuulokkeiden johdottomuudesta. En ole vielä edes uskaltanut kokeilla langattomia nappeja… enkä tule lähiaikoina kokeilemaankaan, koska akkukestot viimeksi katsottuna olivat 2-5 tuntia… aivan liian vähän ottaen huomioon, että nuo ovat ”markkinointilukemia”.

 4. jorkki

  WhatHifin yhteenvetolausuntoja Beatseista:

  – If you like huge bass, give these Beats a go – but there are too many caveats for us to be able to recommend them
  – Heaps of bass and style, but not much else – a hefty price tag for a one-trick, but trendy, pony
  – The new Beats Studios sound better than the originals, but just how good are these noise-cancelling cans?
  – Comfortable and portable enough but these cans lack the killer sound quality needed at this level
  – And the Beats go on… but these wireless Solo 2s fall just short of their rivals.
  – All about the bass, and nothing else, for these one-track-minded headphones…
  – These headphones push the boundaries of wireless headphone technology, but not sound quality…
  – Energetic and full – as you’d expect from Beats – but you can get better at this price

  Melkoinen ihme olisi, jos nämä uusimmat yhtäkkiä olisivat oikeasti hyvän kuuloiset.

  • Peetu

   Eiköhän nämä tuotteet ole suunnattu lähinnä katu-uskottavuutta hakevalle nuoremmalle kuuntelijakunnalle, joiden käsitys hyvästä soundista on se, että basso jytisee. Huippuanalyyttistä soundia hakevia audiofiilejä tuskin on ajateltu näitä suunniteltaessa.

   Ja sen puoleen jo pelkkä ajatus häviöllisesti pakattujen biisien kuuntelusta bluetooth yhteyden yli saa paatuneimmat kultakorvat voimaan lähinnä pahoin.

Tuoreimmat jutut