Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huhu: nämä ovat kolmen uuden iPhonen mallinimet – uutuuksista paras ei ole iPhone 8

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Tällaista uudesta huippu-iPhonesta odotetaan.

Tällaista uudesta huippu-iPhonesta odotetaan.

Apple vahvisti eilen aikovansa järjestää 12. julkistustilaisuuden oman uuden pääkonttorinsa yhteydessä. Tuolloin ennakko-odotusten mukaan luvassa ovat kolme uutta iPhonea, Apple Watchin kolmas sukupolvi sekä uusi Apple TV -lisälaite 4K ja HDR -tuella.

Kuukausien huhumyllyn jälkeen tulevista iPhoneista tiedetään jo varsin paljon, mutta mallinimistä ei ole vielä saatu varmuutta. Tulossahan pitäisi olla nykyisistä iPhone 7:stä ja iPhone 7 Plussasta hienoisesti uudella tehokkaammalla järjestelmäpiirillä, lasitaustalla ja langattomalla latauksella päivitetyt mallit sekä täysin uusi huippu-iPhone, jossa OLED-näyttö täyttää lähes koko etupuolen ja sormenjälkitunnistus on korvattu 3D-kasvontunnistuksella. Huippu-iPhonen kyljet tulevat olemaan ruostumatonta terästä ja takaa puhelin on myös lasipintainen ja tukee langatonta latausta.

9to5Mac-sivusto raportoi nyt IFA-messuilta kuulleensa suojakuori- ja kotelovalmistajilta tulevan kolmen iPhonen mallinimistä. Mallinimet olisivat iPhone 8, iPhone 8 Plus ja iPhone Edition. Näin aiemmin huhuissa iPhone 7s -nimillä mainitut päivitetyt malliversiot saisivatkin nimekseen iPhone 8:n ja erikoisversio, huippu-iPhone, olisi iPhone Edition.

Kahden suojakuorivalmistajan kerrotaan kuulleen useammalta lähteeltä tietoja perustuen näiden näkemiin iPhone-myyntipakkauksiin. Kuten tulevien puhelinten mitat, myös niiden mallinimet ovat suojakuorivalmistajille arvokasta informaatiota, sillä ne mahdollistavat omien tuotteiden valmistamisen hyvissä ajoin jo tuotteen lanseerauksen yhteyteen.

Applelta odotetaan uuden huippu-iPhonen ohella myös lasitaustalla varustettuja uusia iPhone 7 -päivitysmalleja, jotka saattavatkin saada nimekseen iPhone 8, eikä iPhone 7s.

Applelta odotetaan uuden huippu-iPhonen ohella myös lasitaustalla varustettuja uusia iPhone 7 -päivitysmalleja, jotka saattavatkin saada nimekseen iPhone 8, eikä iPhone 7s.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Pete

  Vähän kesti pitkänlaisesti Applelta saada 4K tuki Apple TV medialaitteeseen. Kiinalaisissa Android halpabokseissa ollut jo pari vuotta. Mutta parempi kai myöhään kuin milloinkaan. Vihdoinkin pääsee päivittämään tuon vanhan purkin. On meinaan jo odotettu.

 2. Hendriks

  Ymmärrettävää, ihmiset tuntisivat 7S:n ja 8:n välillä olevansa sukupolven jäljessä jo, niin se ihmismieli toimii!.

  Tuo yläosa voi sitten näyttää joko hyvältä, tai ihan karsealta, 😕.

 3. Hendriks

  ”Apple’s AirPods are the best-selling wireless headphones despite supply bottlenecks”

  https://www.phonearena.com/news/Apples-AirPods-are-the-best-selling-wireless-headphones-despite-supply-bottlenecks_id97667

 4. Hendriks

  Kyllä se IPhone on paras, 👍 . …ja kauppa käy nimestä huolimatta!.

 5. Calileon

  Musta on suht siisti mutta harmaat/hopeat kohtuullisen rumia. Kiiltävä metalli saa kaiken näyttämään halvalta ja jos se ei ole kunnolla pinnoitettu, niin hyvää päivää miten siinä näkyy kaikki naarmut ja kolhut.

Tuoreimmat jutut