Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

JPMorgan: iPhone 8 ei myöhästy – saatavuus alkuun todella rajattua

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Uuden huippu-iPhonen näytön odotetaan peittävän lähes koko puhelimen etupuolen.

Uuden huippu-iPhonen on kerrottu monissa raporteissa myöhästyvän. Lähes koko puhelimen etupuolen peittävän OLED-näytöllisen iPhone-mallin massatuotannon aloituksen pitäisi joidenkin tietojen mukaan alkaa muita iPhone-malleja myöhemmin. JPMorgan kertoo sijoittajille lähetetyssä raportissaan, että uusi, mahdollisesti iPhone 8 -niminen puhelinmalli tulee markkinoille tuttuun aikaan. Asiasta uutisoi CNBC.

Normaalisti Apple on esitellyt uudet iPhonet syyskuun alkupuolella ja ne ovat tulleet myyntiin ensimmäisissä maissa pari viikkoa sen jälkeen. JPMorganin Rod Hall kertoo, että Apple tuonee myyntiin pienen määrän erikois-iPhoneja syyskuun loppupuolella kahden muun iPhonen ohella. Alkuun saatavuus tulee kuitenkin olemaan mitä todennäköisimmin todella rajattua.

JPMorgan odottaa, että iPhone 8 tulee myyntiin 1 100 dollarin hintaan, joka luultavasti Suomessa tarkoittaisi noin 1 100 euroa. Hintaa nostavat uudet ominaisuudet kuten koko etupuolen peittävä OLED-näyttö, langaton lataus ja kasvojentunnistus.

Uuden huippu-iPhonen ympärillä pyörii jatkuvasti huhujat – toiset veikkaavat sen myöhästyvän, kun taas toiset kertovat, että se saapuu normaaliin aikaan. Yhdestä asiasta voi kuitenkin olla suhteellisen varma: iPhone 8:n saatavuus tulee olemaan alkuun rajattua.

Applen odotetaan julkistavan syksyllä myös iPhone 7s- ja iPhone 7s Plus -puhelimet.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  En usko menestykseen,👎.

  • Vili

   Menestyksestä ei ole mitään epäselvyyttä, IPhoneja on tällä hetkellä markkinoilla käytössä 728 miljoonaa ja vain 11% noista on iPhone 7. Siellä on älytön määrä 6s ja iPhone 6 ja aikasempia käyttäjiä jotka odottaa saavansa uutta iPhonea käyttöön.

   Esim suurin osa markkinoiden IPhone malleista mitä nyt on käytössä on iPhone 6, 22%:n osuudella.

 2. osakkeenomistaja

  Tottakai iPhone 8 menestyy!

  Apple on ensimmäinen, joka tajuaa niinkin yksinkertaisen asian, että iso näyttö on ok… ei iso puhelin!

  Ps. Suomalaiset tietysti rakastavat puhelimen leveitä reunoja. Toivottavasti nokia duunaa sellaisia suomalaisille!

 3. Hannu Kylmälä

  😂☝️ Päivän paras!

Tuoreimmat jutut