Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Microsoft esitteli Windows-pohjaisen älytermostaatin

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Microsoftin ja Johnson Controlsin älytermostaatti GLAS.

Internet-yhteys levittäytyy jatkuvasti uusiin paikkoihin ja asioiden internet (IoT, Internet of Things) mahdollistaa entistä erikoisemmat paikat internet-laitteille. Microsoft ja Johnson Controls ovat esitelleet uuden, älykkään termostaatin, joka pohjautuu Microsoftin Windows 10 IoT Core -käyttöjärjestelmälle.

GLAS-niminen älytermostaatti sisältää läpinäkyvän kosketusnäytön, jonka kautta käyttäjä voi säätää esimerkiksi kotinsa lämpötilaa sopivaksi. Laite tarkkailee myös ilmanlaatua ja voi automaattisesti säädellä ilmastointia energian säästämiseksi.

Uuteen GLAS-termostaattiin on integroitu Microsoftin virtuaaliavustaja Cortana, joten laite kykenee vastaanottamaan komentoja myös puheen kautta. Mukavana lisänä laitteessa on kalenterisovellus, joten sen kautta voi tarkkailla myös omia menojaan.

Tarkempia hinta- tai saatavuustietoja Microsoftin ja Johnson Controlsin yhteisesti GLAS-älytermostaatista ei vielä ole. Uutuuslaitteesta uutisoi muun muassa The Verge.

Alta voit katsoa Microsoftin YouTube-kanavalle ladatun esittelyvideon.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Robob

    Varmaan kiva käyttää, jos tuki loppuu kolmessa vuodessa. Muutenkin varmaan tosi miellyttävä käyttää kun pitää koko ajan buuttailla ja ihmetellä miksi se ei nyt toimi ja miksi koko homma näyttää tässä kuussa taas ihan erilaiselta ja toimii ihan eri lailla. Talo muuten varmaan kylmenee kun netti on poikki. En suosittele.

Tuoreimmat jutut