Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Paljastiko Samsung itse jo kuvan tulevasta huippupuhelimestaan? Tuskinpa vaan

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Suurinäyttöinen älypuhelin voi vihjata Note8:sta, mutta ei sen enempää.

Suurinäyttöinen älypuhelin voi vihjata Note8:sta, mutta ei sen enempää.

Samsungilta odotetaan reilun kuukauden päästä uutta Galaxy Note8 -huippupuhelinta, jossa näyttö kattaa lähes koko etupuolen.

Eilen Samsungin piiripuolen Samsung Exynos -Twitter-tili twiittasi yllä näkyvän kuvan Exynos 9 -sarjan järjestelmäpiiristä sekä puhelimesta, jossa nähdään suuri reunoille kaartuva näyttö vain pienellä yläreunuksella.

Nähdäänkö kuvassa jo Galaxy Note8 on tietenkin heti mieleen tuleva kysymys. Tuskinpa vaan, tosin varsin lähellä Note8:aa kuva voi olla, sillä erottuvat tavat muotoilla älypuhelin vähenevät edelleen jatkossa, kun näytöt valtaavat niissä koko etupuolen.

Galaxy Note8:sta ei ole toistaiseksi nähty etupuolelta juurikaan erityisen varteenotettavia vuotokuvia, johon Samsungin twiittaamaa kuvaa voisi vertailla. Yleensä tällaisissa tapauksissa kyse on kuitenkin vain ollut geneerisestä älypuhelimen kuvasta, ei tulevan uutuuden paljastamisesta yli kuukausi etukäteen. Lisäksi Note8:aan odotetaan pyöristettyjä näytön kulmia, jollaisia ei yllä kuvan puhelimessa nähdä. Yhden vuotajan, OnLeaksin, Note8:n designin paljastaneella videolla puhelimessa nähdään myös suurempi reunus näytön yläpuolella.

Huhujen mukaan Note8 tulee saamaan sisäänsä yhä saman Samsungin Exynos 8895 -järjestelmäpiirin, joka löytyy jo myös Galaxy S8 -puhelimista. Muita Galaxy Note8:n ominaisuuksia olisivat 6,3 tuuman näyttö 18,5:9-kuvasuhteella, takaa löytyvä sormenjälkitunnisitn sekä edessä iirisskanneri, kaksoiskamera, joka tarjoaa ehkä myös optisen zoomin mutta ainakin optisen kuvanvakaimen molemmissa kameroissaan, sekä 3 300 milliampeeritunnin akku.

Samsungin on huhuttu aikovan julkistaa Galaxy Note8:n 23. elokuuta New Yorkissa järjestettävässä tilaisuudessa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Kaikki ne näyttää samalta joka tapauksessa!. 🙄

  • Iama Nieger

   Mutta iPaska loistaa rumuudellaan!

   • Hendriks

    Ylläpito voisi jo pikkuhiljaa puuttua näiden trollien asiattomaan kielenkäyttöön,. 👎

    • Kairaaja

     Toi kielenkäyttö vielä menettelee. Tottuuttahan siinä oli.

     • Hendriks

      Nimimerkki ei!. Lapsellista, 🙄.

Tuoreimmat jutut