Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung Galaxy Note8:n design esillä kuvissa ja videolla

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsung Galaxy Note8 OnLeaksin kuvassa yhteistyössä 91mobilesin kanssa.

Samsung Galaxy Note8 OnLeaksin kuvassa yhteistyössä 91mobilesin kanssa.

Samsungin tulevasta Galaxy Note8 -huippupuhelimesta on saatu mahdollisesti ensimmäisen kerran todenmukaista kuvamateriaalia. Tuttu vuotaja OnLeaks on paljastanut yhdessä 91mobilesin kanssa Galaxy Note8:n designia esittelevät kuvat ja videon, jotka on koostettu vuotaneiden CAD-suunnittelutiedostojen perusteella.

Kuvissa nähdään Galaxy Note8 varustettuna kamera-alueella, joka kohoaa kokonaisuudessaan muusta laitteen takapinnasta. Alueen sisällä on kahden kameran, kuvausvalon ja sykemittarin lisäksi sormenjälkitunnistin. Kamera-alueen komponentit ovat samassa järjestyksessä, jossa myös kenties vuotajista luotettavin, Evan Blass, niiden on kertonut olevantyrmäten muun muassa eilen vuotaneen väitetyn vuotokuvan.

Lisäksi etupuolella Galaxy Note8:ssa nähdään näytön ylettyvän Samsungin Galaxy S8 -puhelinten tavoin kattamaan suuren osan etupuolesta. Kuten on huhuttu, Galaxy Note8:ssa näytön kulmien pyöristys näyttäisi kuitenkin Galaxy S8 -puhelimia vähäisemmältä. Lisäksi Note8:ssa nähdään lisäksi paikka S Pen -kynälle alakulmassa.

Tuoreimman vuodon mukaan Galaxy Note8:n mitat 162,4 x 74,5 x 8,4 millimetriä ja paksuus kamera-alueen kohdalla 9,5 millimetriä. Galaxy S8+:n vastaavat mitat ovat 159,5 x 73,4 x 8,1 millimetriä, joten tuleva uutuus olisi sitä aivan hitusen kookkaampi joka suuntaan.

GalaxyNote8:ssa näytön koko on 6,3 tuumaa, kun se Galaxy S8 -puhelimissa se on 5,8 ja 6,2 tuumaa.

Evan Blassin mukaan Galaxy Note8:n hinta Euroopassa tulee olemaan 999 euroa. Siitä on tulossa Samsungin historian toistaiseksi kallein lippulaivaälypuhelin. Puhelimen julkistus saattaa olla luvassa vasta syyskuun jälkipuoliskolla.

Galaxy Note8:n kaksoiskameran pitäisi sisältää kaksi 12 megapikselin kameraa – molemmat optisella kuvanvakaimella varustettuna. Muita Galaxy Note8:n ominaisuuksia ovat Galaxy S8:sta tutut Samsungin oma Exynos 8895 ja Qualcommin Snapdragon 835 -järjestelmäpiirit, 6 gigatavua RAM-käyttömuistia sekä 3 300 milliampeeritunnin akku.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Henrik1

  Alueen sisällä on kahden kameran, kuvausvalon ja sykemittarin lisäksi sormenjälkitunnistin.
  Hyvä,ettei sormenjälkitunnistin ja kameralinssi ole vierekkäin!.
  Musta kehys (sormenjälkitunnistin jne) ja takakannen lasi (musta lasi) eivät täydellisesti sovi yhteen.Kehys saisi olla myös samaa lasia.
  Kaikkeen ajallaan kyllä tottuu.

  • Matti#2

   Kuinkahan moni tuota ”sykemittaria” käyttää?

 2. Hendriks

  Toivottavasti on feikki!. 👎

 3. Nokia

  Aivan ** ruma ja vielä sen päälle aivan yli-kallis! Onneks on muitakin puhelinmerkkejä ku Samsung. Onneks tuleva Nokia 8 on innovatiivinen mutta myös kaunis.

 4. Nokia

  Aivan ** ruma ja vielä sen päälle aivan yli-kallis! Onneks on muitakin puhelinmerkkejä ku Samsung. Onneks tuleva Nokia 8 on innovatiivinen mutta myös kaunis.

 5. Jaakko

  Ihmetyttää vähä miks toho näytön yläpuolelle on jätetty noi paljo turhaa tilaa

Tuoreimmat jutut