Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Raportti: Samsungin seuraava huippupuhelin julkistetaan 23. elokuuta

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Tältä Samsung Galaxy Note8:n pitäisi näyttää. Muokattu mallikuva.

Tältä Samsung Galaxy Note8:n pitäisi näyttää. Muokattu mallikuva.

Samsung aikoo julkistaa seuraavan huippupuhelimensa Galaxy Note8:n 23. elokuuta, raportoi nyt korealainen The Bell.

Julkistus tapahtuisi New Yorkissa järjestettävässä Samsung Unpacked -tilaisuudessa.

Vasta eilen Bell kertoi Samsungilla harkittavan Note8:n julkistuksen siirtämistä syyskuun puolelta elokuun toiselle tai kolmannelle viikolle.

Syiksi Note8:n aikaistamiseen elokuulle Bell kertoi eilen Samsungin kevään Galaxy S8 -puhelinten hiipuvan myynnin sekä Applen tulevat iPhonet, joiden edelle Samsung haluaisi ehtiä. Arvioiden mukaan Galaxy S8 -toimitukset olisivat jääneet 9,8 miljoonaan kahden ensimmäisen kuukauden aikana, kun Galaxy S7 -puhelimet ylsivät viime vuonna samassa ajassa 12 miljoonaan. Samsung ehti sittemmin jo kommentoimaan tietoja todeten Galaxy S8 -puhelinten tulleen myyntiin aluksi harvemmissa maissa ja myyntivauhdin nyt vastaavan Galaxy S7 -puhelimia.

Galaxy Note8:n erot Galaxy S8:aan verrattuna jäävät pienemmiksi kuin Note-mallien aiempina vuosina, kun myös Galaxy S8+:ssa näytön koko on kasvanut 6,2 tuumaan. Vahvojen huhujen mukaan Galaxy Note8 on saamassa 6,3 tuuman näytön samalla 18,5:9-kuvasuhteella kuin Galaxy S8 -puhelimissa. Lisäksi Note8 erottuisi tietenkin S Pen -kynällä, mutta myös uudella kaksoiskameralla, joka saattaa tarjota myös optisen zoomin. Molemmat kamerat olisivat ainakin varustettu optisella kuvanvakaimella. Takaa löytyy yhä myös sormenjälkitunnistin. Note8 olisi saamassa myös 6 gigatavua RAM-muistia sekä 3 300 milliampeeritunnin akun.

Mobiilialan tuttu vuotaja Evan Blass on kertonut myös Galaxy Note8:sta olevan tulossa Samsungin toistaiseksi kallein huippupuhelin. Hinta Euroopassa tulee olemaan 999 euroa eli satasen Galaxy S8+:aa enemmän.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut