Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Motorola vihjaa jo mitä aikoo julkistaa seuraavaksi: älypuhelin särkymättömällä näytöllä

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Motorola ennakoi jo uutta särkymättömällä näytöllä varustettua puhelinta.

Motorola ennakoi jo uutta särkymättömällä näytöllä varustettua puhelinta.

Motorola järjestää julkistustilaisuuden 25. heinäkuuta New Yorkissa. Tuolloin odotettavissa on ainakin uuden Z2 Force -huippupuhelimen julkistus.

Motorola nostaa tuoreessa, muun muassa Android Authoritylle jakamassaan ennakkokuvassa esille Force-puhelinten tunnusmerkin, ShatterShield-näytön.

ShatterShieldiä on voitu parantaa uuteen puhelimeen. Perinteisesti se on koostunut useista eri materiaalikerroksista, joiden avulla näyttö on huomattavasti tavanomaista älypuhelimen näyttölasia kestävämpi. Motorola itsekin on puhunut ShatterShield-näytöistä aiemminkin rikkoutumattomina.

Z2 Forcesta on paljastunut jo varsin paljon muitakin tietoja. Se on saamassa 5,5 tuuman näytön 2560×1440 pikselillä, kaksoiskameran, Qualcommin Snapdragon 835 -huippujärjestelmäpiirin sekä ainakin 4 gigatavua RAM-käyttömuistia.

Mobiilialan ykkösvuotaja Evan Blass on hiljattain paljastanut kuvat niin Moto Z2 Forcesta kuin myös Moto X4:stä, joka ehkä myös voitaisiin julkistaa samassa yhteydessä.

Kiinalaisen Lenovon omistamalla Motorolalla on ollut jo myös kiireinen vuoden alkupuolisko, sillä se on ehtinyt julkistamaan jo myös Moto E4:n ja E4 PlussanMoto Z2 PlaynMoto C:n ja Moto C Plussan sekä Moto G5:n ja Moto G5 Plussan.

Motorola esittelee todennäköisesti tulevassa New Yorkin tilaisuudessaan tarkemmin myös uusia Moto Mod -lisäkuoria Z-sarjan puhelimille, joita vilautettiin jo syystä tai toisesta ennakkoon tilaisuudessa Ghanassa.

Moto Z2 Force, Evan Blassin Twitterissä julkaisema kuva.

Moto Z2 Force, Evan Blassin Twitterissä julkaisema kuva.

Moto X4.

Moto X4.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Kappas

  Shattershield on kiva, mutta kuka julkistaa luurin mihin taataan käyttöjärjestelmäpäivityksiä ainakin tietoturvapäivitysten muodossa yli kaksi vuotta. Se olisi oikeasti kiinnostava juttu.

  • N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

   Ainakin Samsung, LG, Huawei ja Sony lupaa lippulaivamalleille 24kk. tietoturvapäivityksiä. Ihan jokaista pikkupatchiä nyt ei ehkä aina tule ja välillä pieniä paikkauksia kasataan isommiksi kokonaisuuksiksi.

   • N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

    Korjaus, Sony taitaa luvata 18kk:n ajan androidpäivityksiä lippulaivamalleihin?

  • Matti#2

   Edellinen särkymätön näyttö oli arvosteljen mukaan todella herkkä naarmuuntumaan. Eli pehmeä lasi ei halkea.

Tuoreimmat jutut