Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tietoja paljastui testisovelluksesta – Samsungin mysteeripuhelin herättää useampia kysymyksiä

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsung SM-G9600 GeekBenchissä.

Samsung SM-G9600 GeekBenchissä.

Samsungilta voi olla tulossa uusi huippuluokan puhelin, josta tiedot ovat kuitenkin vielä vähäisiä. Toistaiseksi saadut tiedonmurut lähinnä herättävät vain lisäkysymyksiä.

GeekBenchistä on paljastunut Samsung-laite mallikoodilla SM-G9600. Mallikoodi on lähellä Galaxy S8:aa, jonka Kiinan versio tunnetaan SM-G9500-koodilla.

Lisäksi 4 gigatavua RAM-käyttömuistia sisältävän Samsung-laitteen toinen mielenkiintoinen GeekBenchistä paljastunut yksityiskohta on maininta sdm840-piiristä, joka viitannee Snapdragon 840:een Qualcommilta. Tällaista piiriä ei kuitenkaan ole vielä julkistettu, vaan toistaiseksi Qualcommin huippupiiri on Snapdragon 835.

GeekBench-tiedoista kertonut WinFuture.de spekuloi, että kyseessä voisi olla Galaxy S8:n kevyt- tai miniversio.

Snapdragon 840 vaikuttaisi päivitetyltä viime vuoden Snapdragon 820 -piiriltä neljällä suoritinytimellä. Piirin nimivalinta olisi yllättävä, sillä toistaiseksi saatujen tietojen perusteella se jäisi ominaisuuksiltaan Snapdragon 835:stä jälkeen.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut