Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Motorolan uutuuspuhelin irtoaa satasella – isoveljessä jättiakku

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Moto C

Lenovolle nykyään kuuluva Motorola on esitellyt kaksi uutta Android-puhelinta. Vuodoissa jo aiemmin vilahtaneet uutuudet sijoittuvat huomattavan huokeaan hintaluokkaan.

Uutuudet ovat Moto C ja Moto C Plus. Kovin tarkkoja teknisiä yksityiskohtia ei vielä kerrottu, mutta laitteet kilpailevat enemmän hinnallaan kuin huipputekniikalla. Moto C sisältää 2350 milliampeeritunnin akun, neliydinsuorittimen sekä kahden ja viiden megapikselin kamerat.

Moto C.

Moto C.

Moto C Plus sisältää isomman näytön, kahden ja kahdeksan megapikselin kamerat sekä peräti 4000 milliampeeritunnin akun. Motorolan mukaan iso akku C Plussassa tarjoaa jopa 30 tunnin käyttöajan, mitä voidaan pitää kunnioitettavana lukemana tämän luokan puhelimessa.

Moto C Plus.

Moto C Plus.

Uutuuksien myynti Euroopassa alkaa Motorolan mukaan vielä kevään aikana. Moto C:n hinta Euroopassa alkaa 89 eurosta, ja sillä hinnalla saa 3G-yhteyden, yhden gigatavun RAM-muistia ja kahdeksan gigatavua tallennusmuistia. 4G-version hinnat alkavat 99 eurosta. Moto C Plussan hinnat alkavat 119 eurosta ja laite sisältää yhden gigatavun RAM-muistia sekä 16 gigatavua tallennusmuistia.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut