Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uudet Moto Modit tulossa – laadukasta ääntä ja kuvaa luvassa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

GamePad Moto Mod.

Aiemmin esitelty GamePad Moto Mod.

Lenovon omistuksessa toimiva Motorola on tuonut tiettyihin puhelimiinsa lisäominaisuuksia Moto Mod -lisäkuorten avulla. Nyt yhtiö on esitellyt tulevia Moto Modeja Ghanassa pidetyssä tilaisuudessa. Jo aiemmin tänä vuonna Motorola on esitellyt muutamia Moto Modeja Z2 Play -puhelimen julkistuksen yhteydessä.

ROKR Moto Mod on uusi, Marshallin kanssa yhteistyössä tekemä lisäkaiutin, joka lupaa laadukasta ääntä. Toinen Marshallin kanssa yhdessä tekemä lisävaruste on Studio Moto Mod, jossa on laadukas mikrofoni. Tulevista Moto Modeista uutisoi Techroider.com

ROKR Moto Mod Marshallin kaiuttimella.

Moto Mod Studio laadukkaalla mikrofonilla.

Kuvauspuolella Motot saavat myös uusia, mielenkiintoisia lisävarusteita. Uusi DSLR Moto Mod parantaa luonnollisesti kuvausmahdollisuuksia, mutta se myös mahdollistaa eri objektiivien kiinnittämisen puhelimeen. Action Mod -kamera taasen tuo puhelimeen käännettävän kameran. Tuttu vuotaja Evan Blass twiittasi yhden kameralisävarusteen. Moto 360 Camera Mod -tuo puhelimiin nimensä mukaisesti 360 asteen kameran.

Moto Mod DSLR.

Aiemmin julkistetut Moto Mods -kuoret ovat punaisena, sinisenä ja mustana tuleva JBL SoundBoost 2 -kaiutinkuori, Moto TurboPower Pack -akkukuori, langattoman lataamisen tuova Style Shell -kuori sekä pelipainikkeet sisältävä GamePad-pelikuori, joka sisältää myös 1 035 milliampeeritunnin lisäakun.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    En usko menestykseen, ei onnistunut LG:lläkään!.

    • Antti

      Näissä käytettävyys on aivan eri luokkaa kun LG:llä, jossa lisäosan asennusta varten piti purkaa puoli puhelinta ja irrottaa akkukin. En puhuisi näistä samassa lauseessa enkä edes samalla sivulla. Itse Motoa akku-Modsin ja style shellin kanssa käyttäessäni lähes kaikki hämmästelivät systeemin kätevyyttä. Todella näppärää esimerkiksi lisätä tuo lisävirtalähde magneeteilla luuriin kiinni ja jatkaa puhelimen käyttöä latauksen aikanakin ilman mitään piuhavirityksiä ja erillisiä osia. Iso peukku näille ja toivotaan että käyttäjät löytävät nämä.

Tuoreimmat jutut