Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Onko tässä Samsung Galaxy Note8? Tämä tulevasta huippupuhelimesta toistaiseksi tiedetään

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsung Galaxy Note8? Ehkä, ehkä ei.

Samsung Galaxy Note8? Ehkä, ehkä ei.

Samsungin tulevasta Galaxy Note8:sta on paljastunut jo mahdollisesti ensimmäinen vuotanut lehdistökuva. Yltä löytyvän kuvan Twitterissä jakoi nimimerkillä Ice universe esiintyvä käyttäjä, jonka historiasta löytyy oikeaan osuneita paljastuksia.

Oli kuva peräisin Samsungilta tai vain kuvanmuokkausta. on se kuitenkin yhteneväinen muiden tietojen kanssa Note8:sta. Puhelimeen odotetaan Galaxy S8+:n kaltaista Infinity DIsplay -näyttöä, jonka kulmat ovat kuitenkin vähemmän pyöristetyt. Näytön koko olisi 6,3 tuumaa eli vain hieman suurempi kuin Galaxy S8+:n 6,2 tuumaa.

Galaxy Note8:aan on huhuttu näyttöön integroitua sormenjälkitunnistinta, mutta viimeisimpien luotettavalta vaikuttavien huhujen mukaan Samsung ei saanut tekniikkaa valmiiksi edes vielä Note8:aan. Alun perin näytöllä toimivaa sormenjälkitunnistinta huhuttiin jo kevään Galaxy S8 -puhelimiin, joissa lopulta sormenjälkitunnistin löytyy hankalasta paikasta puhelimen takaa. Myös Note8:ssa sormenjälkitunnistin löytynee takaa, mutta ehkä eri tavoin sijoitettuna.

Uusi kuva ei vahvista tietoja sormenjälkitunnistimesta suuntaan taikka toiseen.

Käytännössä varmaa on jo kaksoiskameran tulo Galaxy Note8:aan. Galaxy Note8:n kaksoiskamera tulee sisältämään useampien eri lähteiden mukaan 12 megapikselin laajakulma- ja 13 megapikselin telelinssin kameran iPhone 7 Plussassa nähdyn kaksoiskameran tavoin tarjoten 3x optisen zoomin. Molemmat kamerat olisi myös varustettu optisella kuvanvakaimella.

Lisäksi Galaxy Note8:ssa olisi jo Galaxy S8 -puhelimista tuttu Samsungin oma Exynos 8895 -järjestelmäpiiri sekä iirisskanneri. Lisäksi Galaxy Note8:nn voidaan epäilyksittä odottaa jatkavan Note-sarjan tukea S Pen -kynälle ja sen toiminnoille.

Galaxy Note8 saatetaan julkistaa jo elokuun aikana ennen IFA-messuja.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. S8

  Vai hankala sormenjälkitunnistin. Honor7:sta S8:an siirtyneelle paikka on just hyvä. Ja kun on puhelimesta 660e maksanut niin se pitää toki suojata suojakuorilla, jonka ikkunan reuna auttaa näppärästi löytämäänkin sen tunnistimen. S8:ssa on vielä se hyvä puoli että tunnistin toimii, toisin kuin S6:ssa.

  • LaDeX

   Paljon paremmin toimiva ja helppokäyttösepi se kyllä S6:ssa oli kuin S8:ssa. Ei tuonne S8:n tunnistimelle edes saa sormea normaalikokoisilla käsillä ilman kurottelua tai puhelimen siirtelyä kädessä. Saati sitten jos puhelin on pöydällä niin turha haaveilla käyttää tunnistinta.

   • Hendriks

    Sormenjälkitunnistin ei kuulu taakse!. 👎😕

   • Azazel

    Mulla osuu heti ilman kurottamista etusormi S8:ssa tunnistimella mutta silti S6:ssa paremmassa paikassa

Tuoreimmat jutut