Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Vanhojen Nokia-peruspuhelinten omistajille iloinen uutinen: WhatsApp-tuki ei päätykään vielä kesäkuun lopussa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

WhatsApp logoWhatsApp jatkaa sittenkin palvelunsa tukemista vanhoissa Nokian Series 40 -järjestelmän puhelimissa vuoden 2017 loppuun asti, kertoo WhatsAppen.nl-sivusto, joka mainitsee saaneensa tiedon WhatsAppin perustajalta Brian Actonilta.

WhatsAppin omille sivuille tieto tuen pidentämisestä ei ole vielä tämän artikkelin julkaisuhetkellä päivittynyt.

Toistaiseksi WhatsAppin tuen oli määrä loppua Series 40 -puhelimissa kesäkuun lopussa. Vanhojen nokialaisten ohella WhatsApp jatkaa toimintaansa myös BlackBerry OS ja BlackBerry 10 -käyttöjärjestelmällisissä BlackBerry-puhelimissa samoin vuoden loppuun asti.

Sen sijaan Symbian S60 -puhelimilta, siis käytännössä kaikilta Nokian Windows-puhelimia edeltäneiltä älypuhelimilta WhatsApp-tuki on päättymässä aiemmin ilmoitetun mukaisesti nyt 30. kesäkuuta 2017.

WhatsApp ei pidennä Nokia-peruspuhelinten tukea ensi kertaa, sillä alun perin tuen niille piti päättyä jo viime vuonna.

Lisäksi WhatsApp tukee nyt palvelussaan Androidia versioissa 2.3.3 ja uudemmat, iPhonea iOS 7:llä tai uudemmalla sekä Windows Phone 8:aa ja uudempia.

Poikkeuksellisen laaja alustatuki oli aikanaan yksi kulmakiviä WhatsAppin suosion kasvussa. Monista kilpailijoista poiketen se ylipäänsä toi palvelunsa tarjolle myös esimerkiksi juuri Nokian vanhoihin peruspuhelimiin saavuttaen näin suuremman potentiaalisen käyttäjäkunnan, mikä oli universaalille viestipalvelulle ensiarvoisen tärkeää.

WhatsApp-tuen jatko Series 40 -puhelimissa ei koske uusia kaupoissa nyt myytäviä Nokia-peruspuhelimia, sillä niissä käyttöjärjestelmänä on Series 30+, jolle WhatsAppia ei ole saatavilla.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Kairaaja

    Oli arvattavissa. Paska sivut vaa taas kirjotti asiasta paskaa ;)

    • Hendriks

      Päättyy joka tapauksessa,.

Tuoreimmat jutut