Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Myöskään Galaxy Note 8:ssa ei sormenjälkitunnistinta näytössä – onnistuuko Apple haasteessa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsung Galaxy S8

Galaxy S8:ssa ei ennakkohuhuista huolimatta ollut näyttöön integroitua sormenjälkitunnistinta, eikä sellaista näillä näkymin tule myöskään Note 8:aan.

Samsungin Galaxy S8 ja S8+ ovat varsin erinomaisia huippupuhelimia, mutta selkeä heikkous niissä on sormenjälkitunnistimen sijoittaminen hankalasti takakameran viereen. Huhujen mukaan Samsung yritti kovasti saada tunnistimen piilotettua näyttöön, mutta ei saanut tekniikkaa ajoissa valmiiksi sarjatuotantoa varten.

Monissa yhteyksissä on toivottu, että Samsung saisi tunnistinteknologiaa kehitettyä niin, että tulevassa Galaxy Note 8 -mallissa sormenjälkitunnistin olisi näyttöön piilotettu. Tuoreen korealaisraportin mukaan näin ei kuitenkaan ole, uutisoi SamMobile. Raportissa mainitaan myös Apple, joka on tiettävästi niin ikään kohdannut isoja vaikeuksia huhutuissa aikeissaan piilottaa tunnistin tulevan ”iPhone 8” -mallin näyttöön.

Samsungin edustajan kerrotaan sanoneen, että yhtiö on kovasti yrittänyt asentaa näyttöön integroidun tunnistimen tulevaan Note 8 -malliin, mutta on lopulta erinäisten teknisten rajoitusten vuoksi päättänyt olla käyttämättä integroitua tunnistina. Yhdeksi rajoitukseksi mainittiin riittämätön turvallisuus. Toisin sanoen yhtiö on testannut tekniikkaa Note 8 -prototyypeissä, mutta ei ole ollut tyytyväinen sen toimintaan. Yhtiön kerrotaan kuitenkin jatkavan teknologian kehittämistä yhdessä korealaisen CrucialTecin kanssa.

Samsungin on huhuttu esittelevän Galaxy Note 8 8. syyskuuta. Huhujen mukaan laite on saamassa S8-malleista tutun Infinity-näytön, mutta peräti 6,3- tai 6,4-tuumaisena. Lisäksi Note 8:n on huhuttu olevan ensimmäinen kaksoiskameraa käyttävä huippupuhelin Samsungilta. Kaksoiskameran sanotaan tarjoavan jopa kolminkertaisen optisen zoomin.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut