Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huikea määrä latauksia vuodessa – Pokémon GO juhlii pelissä ja pelin ulkopuolella

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Pokemon-GO

Viime kesän hittipelin, Pokémon GOn, kehittäjä Niantic on kertonut kesän juhlasuunnitelmistaan. Pokémon GOlla on nimittäin kaksikin aihetta juhlaan; pelin ensimmäisestä julkaisusta App Storessa tule kuluneeksi vuosi, ja tuona aikana peli on kerännyt huikeat 750 miljoonaa latausta ympäri maailman.

Pelin sisällä juhlia vietetään Solstice Event -teemalla, eli kesäpäivänseisauksella 13. kesäkuuta alkaen. Juhlintaa ilmentävät tavallista useammin ilmestyvät Fire- ja Ice-tyypin taskuhirviöt, poké-pallojen tarkoista heitoista saatavat XP-bonukset sekä Lucky Egg -alennukset.

Solstice Eventin jälkeen on luvassa päivitys, joka keskittyy pelaajien yhteistyöhön ja uusiin, hauskoihin yhteispeluumahdollisuuksiin. Päivityksen valmistelun vuoksi Niantic kertoo gymien eli poké-salien sulkeutuvan tilapäisesti.

Niantic kertoi myös kaikkien aikojen ensimmäisestä todellisessa maailmassa järjestettävästä Pokémon GO -tapahtumasta. Ensimmäinen Pokémon GO Fest järjestetään Chicagossa 22. heinäkuuta. Lisäksi kesä–syyskuussa luvassa on pienempiä tapahtumia eri puolilla Eurooppaa ja Japanissa järjestetään Pikachu Outbreak -tapahtuma elokuussa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Vieläkö tämä on juttu?. 🤔

Tuoreimmat jutut