Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Galaxy Note 8:aan tulossa kaksoiskamera optisella zoomilla

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsung logo kylttiSamsungilta odotetaan uutta Galaxy Note 8 -puhelinta, joka saapunee markknoille tämän vuoden toisella puoliskolla. Puhelimeen odotetaan kaksoiskameraa, jonka avulla kamerassa olisi optinen zoom. Näin ollen puhelin hyödyntäisi kaksoiskameraa samaan tapaan kuin iPhone 7 Plus. Korean Herald kertoo, että Galaxy Note 8:ssa olisi parhaimmillaan kolmikertainen optinen zoom.

Galaxy Note 8:ssa olisi 12 megapikselin kamera laajakulmalinssillä ja 13 megapikselin kamera teleobjektiivi. Eri valmistajat ovat hyödyntäneet kaksoiskameroitaan monilla eri tavoilla. Huawein kaksoiskameroissa toinen kamera on ollut mustavalkokamera ja LG:llä toisessa kamerassa on ollut 125 asteen laajakulmalinssi.

Note 8:sta odotettiin Samsungin ensimmäistä kaksoiskameralla varustettua puhelinta, mutta näillä näkymin ensimmäinen tuplakamerapuhelin olisi Galaxy C10. 

Samsungin kerrottiin suunnittelevan kaksoiskameroita jo Galaxy S8 -puhelimiin, mutta ne jäivät pois lopullisista tuotteista. Nyt Samsungilla on kuitenkin vielä aikaa kehittää Note 8 -puhelinta ja tuoda kaksoiskamera syksyn huippupuhelimeen.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. pyärämiäs

  Namii! Viäläkös säilyttävät korttipaikan ja (itse)vaihrettavan akun, ni ois harkinnan paikka ostokselle.

  • Azazel

   itse vaihdettavaa akkua ei enää tule, ainakaan vuosiin jos tulee enää noskaan S ja Note malleihin… kun puhelin vaihtuu kahdesti vuodessa nii ei edes tarvii ja akun saa vaihdettua huoltoliikkeissä tarvittaessa

   • Matti#2

    Eikä sen itse vaihtaminenkaan mikään mahdoton homma ole.

 2. Henrik1

  Galaxy Note 8:ssa olisi parhaimmillaan (vain kolmikertainen 🤔) optinen zoom.

Tuoreimmat jutut