Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Windows 10 jo 500 miljoonassa laitteessa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Windows 10.

Microsoftin vuotuinen Build-kehittäjäkonferenssi on alkanut tänään. Huomenna on luvassa suurempia uutisia, mutta tänään lavalla on esiintynyt Microsoftin toimitusjohtaja Satya Nadella. Huomenna Microsoft esittelee Windows 10:n tulevaa Redstone 3 -päivitystä, joka tulee olemaan varsin suuri.

Nadella kertoi, että Microsoftin Windows 10 -käyttöjärjestelmä on tällä hetkellä aktiivisessa käytössä 500 miljoonassa eri laitteessa. Noin kuukausi sitten Microsoft paljasti, että 300 miljoonaa käyttäjää käyttää Windows 10:tä vähintään 3,5 tuntia päivässä. Luku on varsin vakuuttava.

Yhtiön alkuperäinen tavoite oli saada Windows 10 -käyttöjärjestelmä miljardiin eri laitteeseen, joten Microsoft on tavoitteen puolivälissä. Monet yritykset käyttävät vielä vanhempaa Windows 7 -käyttöjärjestelmää, joten kun yhtiöt alkavat päivittämään laitteitaan, saadaan luku varmasti nousemaan.

Microsoft toi hiljattain Windows 10 Creators Updaten saataville ja syksyllä luvassa on suurempi Redstone 3 -päivitys. Siihen tulee näillä näkymin laajasti uusia ominaisuuksia, joista osan piti tulla jo Creators Updateen. Näitä ominaisuuksia ovat esimerkiksi MyPeople, uudenlainen Action Center, välilehdet kaikkiin sovelluksiin ja älykäs virransäästötila. 

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Miljardi

    Puolivälissä? 500 miljoonaa ja tavoite 10 miljardia. Joku ei täsmää.

    • Erno Konttinen

      Lauseessa tarkoitan, että Microsoftin tavoite on saada Windows 10 -käyttöjärjestelmä miljardiin laitteeseen. Tuon voi tosiaan tulkita parilla tavalla.

Tuoreimmat jutut