Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Microsoftin seuraava Surface Pro -uudistus jäämässä vähäiseksi – mutta tulee aivan pian

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Microsoftin Surface Pro 4.

Microsoftin nykyinen Surface Pro 4.

Microsoftin odotetaan julkistavan muun muassa seuraajan nykyiselle 2-in-1-malliselle Surface Pro 4 -tietokoneelleen 23. toukokuuta, kun se järjestää Kiinan Shanghaissa julkistustilaisuuden.

Viime viikolla Microsoft julkisti uuden kannettavan Surface Laptop -tietokoneensa. Surface Pro 4 on jo puolitoista vuotta vanha, joten uudistumisen aika vaikuttaa jo kypsältä. Mielenkiintoisesti Microsoftin laitekehityksestä vastaava johtaja Panos Panay kommentoi Laptop-julkistuksen jälkimainingeissa myös Surface Pro 4:n seuraajaa.

”Jos ihmiset eivät halua ostaa Pro 4:tä tällä hetkellä, se on OK”, kommentoi Panos CNETille. ”Mistä olen supervarma on, että Pro 4:tä käyttävillä ihmisillä on tuote, joka tulee olemaan kilpailukykyinen vielä vuosia.”

Microsoftin seuraavan Surface Pron on jo aiempien huhujen perusteella odotettu olevan pikkupäivitys nykyisestä, minkä Panay nyt kommenteillaan käytännössä vahvistaa. ”Kun se on merkityksellistä ja muutos on oikeaan, laitamme sen markkinoille”, kommentoi Panay Surface Pron pidemmän aikavälin tulevaisuutta. ”Merkityksellinen muutos ei välttämättä ole laitteistomuutos, mitä monet ihmiset odottavat. He kyselevät ’Missä on viimeisin suoritin?’ Se ei ole mitä tarkoitan. Odotan itse kokemuksellista muutosta, joka tekee huikean eron tuotemallistossa.” Näitä voisivat Panayn mukaan olla merkittävä akunkeston parannus tai painonpudotus pelkän suorituskyvyn päivittämisen sijaan.

”Näette sen merkityksellisen muutoksen, kun Pro 5, tai seuraava Pro tulee markkinoille”, sanoi Panay lisäten nopeasti perään, ”ettei olemassa ole Pro 5:tä”.

Mielenkiintoisesti Microsoftin Surface Pro 5 on kuitenkin jo sertifioitu Kiinassa viranomaisten toimesta, nimenomaisesti Surface Pro 5 -nimellä.

Saipa Microsoftin seuraava Surface Pro -päivitys nimekseen mitä vain, tulee kyse olemaan vielä lähinnä vain suoritin- ja muiden sisäisten komponenttien päivityksestä. Ei vielä Panayn kaavailemasta suuremmasta mullistuksesta. Mutta kaikki merkit kertovat päivitetyn version olevan tulossa aivan pian.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. SANDY

    Eli Surface pro 4 performance base olisi siis mahdollinen.🤔

Tuoreimmat jutut