Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Surface Pro 5 tulossa pian – älä kuitenkaan odota mullistusta

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Microsoftin Surface Pro 4.

Microsoftin nykyinen Surface Pro 4.

Microsoftin kevään laitejulkistukset lähestyvät. Surface Bookin uudistumisen ympärillä on epäselvyyttä eikä muistakaan uutuuksista ole vielä vuotanut kovin tarkasti yksityiskohtia.

Yksi Microsoftin uutuuksista tulee olemaan seuraaja Surface Pro 4:lle, loogisesti Surface Pro 5.

Kiinassa Surface Pro 5 on jo sertifioitu, mikä kertoo julkistuksen lähestymisestä. Pitkään Microsoftia tiiviisti seuranneen Paul Thurrottin mukaan Surface Pro 5 ei tule olemaan dramaattinen päivitys. Surface-virtaliitäntä tulee pysymään ennallaan, minkä lisäksi suoritin laitteen sisuksissa on vaihtumassa uuteen sukupolveen Intelin Kaby Lake -arkkitehtuurilla.

Surface Pro 5:een on huhuttu myös USB-C-liitäntöjä. Niitä voidaankin nähdä mukana, vaikka ne eivät perinteistä Surface-liitäntää olisikaan korvaamassa.

Microsoft voi myös mahdollisesti yllättää esimerkiksi ainakin uudenlaisilla Surface-lisävarusteilla. Viime syksynäkin julkistettu pöytätietokone Surface Studio pysyi varsin hyvin poissa huhuista ja vuodoista ennen julkistustaan.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut