Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kiinalaislehti: iPhone 8 ja iPhone 7s tulossa tutulla aikataululla

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

ConceptsiPhonen näkemys iPhonesta, jossa koko etupuoli on näyttöä.

ConceptsiPhonen näkemys iPhonesta, jossa koko etupuoli on näyttöä.

Applen tulevat iPhone-mallit ovat tulossa aiemmilta vuosilta tutulla aikataululla, kertovat kiinalaisen Economic Daily Newsin lähteet. Raportillaan EDN ampuu alas aiemmin liikkuneita huhuja, joiden mukaan Applen uusi huippu-iPhone myöhästyisi useita kuukausia totutusta aikataulusta. EDN:n raportista kertoi DigiTimes.

Perinteisesti Apple on esitellyt uudet iPhone-mallit syyskuussa, ja komponenttien täysimittainen tuotanto on laitettu käyntiin kesä–heinäkuussa. Aiemman raportin mukaan ensi syksyn huippu-iPhone myöhästyisi tästä aikataulusta, mutta EDN:n mukaan näin ei ole.

Muutamien komponenttien, kuten uuden kerrostetun emolevyn, valmistuksen on sanottu olevan tuotannon pullonkaulana. EDN:n mukaan Applen alihankkijat ovat kuitenkin onnistuneet selättämään ongelmat, ja täysi komponenttituotanto on valmis pyörähtämään käyntiin kesällä. Esimerkiksi uutta A11-järjestelmäpiiriä valmistava TSMC aloittaa ensimmäisten komponenttien tuotannon 10. kesäkuuta ja piirien toimitukset alkavat heinäkuussa, EDN kertoo.

EDN:n mukaan Apple esittelee uudet iPhone-mallit syyskuussa ja aloittaa niiden myynnin lokakuussa. Lokakuulle venyvä myynnin aloitus tarkoittaisi kuitenkin hienoista viivytystä normaaliin aikatauluun, sillä esimerkiksi viime vuonna iPhone 7 esiteltiin 7. syyskuuta ja sen myynti alkoi seuraavalla viikolla, 16. syyskuuta.

Applen odotetaan syksyllä esittelevän yhteensä kolme uutta iPhone-mallia. Niistä kaksi pohjautuisi nykyisiin iPhone 7 -malleihin, kolmannen ollessa täysin uusi, 5,8-tuumaisellla OLED-näytöllä varustettu huippumalli.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut